Aroma Puterii Personale cu Luna Noua in Berbec. Alege semintele succesului la Luna Noua!

In Dezvoltare spirituală

O data pe an avem oportunitatea de a creste in acord cu fluxurile universale intr-un anumit domeniu de viata. Fiecare Luna Noua aduce o oportunitate exceptionala de dezvoltare prin rezervorul urias de energie pe care il pune atunci la dispozitie pe pamant. De aceea, #acum este cel mai bun moment sa ne setam intentiile pentru ca acestea sa se materialize usor, corect si rapid.

Traieste-ti viata la cel mai inalt potential!
Luna Noua este cel mai bun moment pentru noi inceputuri care sa ne ajute sa progresam! Luna Noua este portalul cosmic care, prin frecventa sa de vibratie foarte inalta, ofera cadrul perfect pentru a constientiza ce schimbari sunt necesare in viata noastra pentru a crea noi forme de evolutie. Acum, puterea de creatie si de materializare este maxima.

Actiunea corecta la timpul potrivit iti poate transforma viata.
Ce te ajuta cel mai mult acum sa cresti in viata ta?
Raspunsul Lunii Noi in Berbec este: cresterea #puterii personale! Rolul acestei Luni Noi este sa te sprijine sa elimini blocajele energetice, stagnarea, inertia si interferentele trecutului pentru ca tu sa poti progresa.

Cum sa faci schimbari pozitive in viata ta folosind puterea plantelor?
Regatul plantelor a fost creat special sa ajute oamenii in evolutia lor. Fiecare planta cuprinde o energie si o intelepciune acumulata din Univers, de la Soare si de la celelalte planete.

Plantele sunt mesagerii Universului care emit acele vibratii prin care putem activa in noi calitatile cele mai inalte ale arhetipului Berbecului.

Seteaza-ti intentiile folosind puterea plantelor in 5 pasi:
Increderea in Sine -> Cedrul
Curajul -> Piperul Negru
Luptatorul nobil -> Patchouli
Actiunea –> Ghimbirul
Creativitatea –> Busuiocul

Va asteptam cu bucurie la seminarul AROMA PUTERII PERSONALE pentru a va conecta la energia acestei Luni Noi si la puterea plantelor care au misiunea nobila de a ne calauzi in 2018 pe calea vindecarii si a reimputernicirii.

Cerasella Pere
AromAstrologia

DETALII EVENIMENT
Data: 16.04.2018, orele 18:00 – 20:00
Locul: se va anunta celor care se vor inscrie la eveniment.
Pretul: 50 lei
Inscriere: pana pe data de 15.04.2017. Pentru inscriere accesati link-ul: https://docs.google.com/forms/d/1wvbyKyPl1xAd_-MfG-R164O2_jNxyraUdflNtuyHT_U/edit

Luna Noua este cel mai bun moment pentru setarea intentiilor astfel incat acestea sa se materializeze cat mai usor. Foloseste puterea magica a plantelor pentru a face schimbari rapide si intelepte in viata ta!

You may also read!

Busola adevarului

PSIHOLOGIA UNIVERSULUI & JUPITER SI BUSOLA ADEVARULUI Stiai ca exista o busola a adevarului care te ajuta sa elimini

Read More...

Terapie florala Bach si coaching aplicate în domeniul sportiv

Dupa cum stim cu totii, nu conteaza de cand practici un sport de performanta, atunci cand miza este mare,

Read More...

Peste 4000 de oameni au participat la Premiera de Gală „Moromeții 2” din București – Caravana Moromeții 2 continuă proiecțiile speciale prin țară

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, Moromeții 2, a avut Premiera de Gală luni 5 noiembrie, la Sala

Read More...

Mobile Sliding Menu