Cadouri inedite la experimenteaza.ro

In Agenția de Impresii

Atât Victor Hănescu, cât şi Titi Aur fac parte dintr-un proiect interesant ce oferă idei inedite de cadouri, care a fost realizat de Florin Genet, un obişnuit al multinaţionalelor, informează Sport Profit.

“Am ajuns la saturaţie într-un moment când am văzut că practica oferirii de cadouri, în compania în care lucram la acel moment, devenise plicul cu bani. Mă simţeam ca la o nuntă cu dar, când participanţii ‘cumpără’ mâncarea şi distracţia aferente. Am simţit atunci că pot aduce o schimbare, că pot ajuta oamenii să provoace din nou bucurie sinceră, nu doar să bifeze o participaţie materială”, spune Florin Genet, fondatorul brandului Experimeteaza.ro.

Astfel, printre primii parteneri ai brandului Experimenteaza.ro se numără si cele două celebrităţi, Titi Aur, care organizează experienţe de raliu şi simulatoare auto de neuitat şi Victor Hănescu, care este dispus să ia cina cu un împătimit al sportului alb, încasările urmând să fie donate către MagiCamp.

De asemenea, printre provocările acestui brand de succes sunt incluse și alte experimente sportive pentru amatori, cum ar fi scufundările acvatice, o plimbare cu balonul la mare altitudine sau cadouri extrem de rare, precum realizarea propriului parfum, crearea unei cafele unice sau chiar pilotarea unui avion MIG în Rusia!

Aşa că dacă te numeri printre persoanele care găsesc plăcere în a oferi bucurie celor din jur prin cadouri inspirate, sau apreciezi o experienţă care te face să ieşi din ritmul cotidian, vei găsi cu siguranţă foarte atrăgătoare oferta Experimeteaza.ro.

You may also read!

AQUA Carpatica susține categoric medicina secolului XXI și este pro vaccinare!

Brandul Aqua Carpatica precizează într-un comunicat că se delimitează de evenimentul “Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate”, organizat de Asociația pentru

Read More...

Coregrafie în premieră mondială şi surprize pentru spectatori la meciul de Fed Cup cu Elveţia

Suporterii prezenți în Sala Sporturilor din Cluj Napoca, la meciurile dintre România și Elveția din Fed Cup, vor avea

Read More...

Tricolorele sunt optimiste în privinţa calificării României în prima Grupă Mondială

Simona Halep a declarat la conferinţa din cadrul întâlnirii dintre România şi Elveția, din play-off-ul Grupei Mondiale, că apreciază

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu