Cadouri inedite la experimenteaza.ro

In Agenția de Impresii

Atât Victor Hănescu, cât şi Titi Aur fac parte dintr-un proiect interesant ce oferă idei inedite de cadouri, care a fost realizat de Florin Genet, un obişnuit al multinaţionalelor, informează Sport Profit.

“Am ajuns la saturaţie într-un moment când am văzut că practica oferirii de cadouri, în compania în care lucram la acel moment, devenise plicul cu bani. Mă simţeam ca la o nuntă cu dar, când participanţii ‘cumpără’ mâncarea şi distracţia aferente. Am simţit atunci că pot aduce o schimbare, că pot ajuta oamenii să provoace din nou bucurie sinceră, nu doar să bifeze o participaţie materială”, spune Florin Genet, fondatorul brandului Experimeteaza.ro.

Astfel, printre primii parteneri ai brandului Experimenteaza.ro se numără si cele două celebrităţi, Titi Aur, care organizează experienţe de raliu şi simulatoare auto de neuitat şi Victor Hănescu, care este dispus să ia cina cu un împătimit al sportului alb, încasările urmând să fie donate către MagiCamp.

De asemenea, printre provocările acestui brand de succes sunt incluse și alte experimente sportive pentru amatori, cum ar fi scufundările acvatice, o plimbare cu balonul la mare altitudine sau cadouri extrem de rare, precum realizarea propriului parfum, crearea unei cafele unice sau chiar pilotarea unui avion MIG în Rusia!

Aşa că dacă te numeri printre persoanele care găsesc plăcere în a oferi bucurie celor din jur prin cadouri inspirate, sau apreciezi o experienţă care te face să ieşi din ritmul cotidian, vei găsi cu siguranţă foarte atrăgătoare oferta Experimeteaza.ro.

You may also read!

Atelier de Reintinerire Emotionala ~ Suntem creati ca sa fim fericiti!

Cunoasteti pe cineva care nu doreste sa fie fericit? Fericirea prin definitie intereseaza pe toata lumea, fiindca asa cum

Read More...

Cartea ”Înapoi în prezent” a lui Adrian C. Băjenaru va fi lansată de Dragobete

“Unul dintre subiectele pe care le-am expus în cartea ‘Înapoi în prezent’ este și fenomenul de Sincronicitate. Ce-i drept,

Read More...

ECLIPSA SOLARA DE LUNA NOUA ~ Oxigenul Schimbarii

Luna Noua din 15.02.2018 este poarta energetica catre un nou ciclu evolutiv in viata noastra. Eclipsa semnalează că a

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu