Care este cel mai bine organizat turneu ITF masculin, în opinia lui George Cosac. Urmează cea de a V-a ediţie a Vitality Open Tour

In Agenția de Impresii

Președintele FR de Tenis, George Cosac, a declarat că Vitality Open Tour este cel mai bine organizat dintre toate turneele de genul acesta aflate sub egida federaţiei.

“Vitality Open Tour este competiția cea mai bine organizată, drept pentru care adresez felicitări sponsorului principal Dr. Oetker și promotorului turneului Smart Corporation Group. Aș putea spune că dintre toate competițiile de genul acesta în care federația este implicată, aceasta este organizată cel mai bine. De la atmosferă, de la cum sunt terenurile branduite, la arbitrii de linie, copiii de mingi, absolut totul este impecabil”, a spus președintele FR de Tenis, George Cosac, când a participat la Tenis Club Curtea de Argeş la una din ediţiile precedente ale Vitality Open Tour.

Cea de a V-a ediţie a Vitality Open Tour, competiție destinată seniorilor, care se va disputa în perioada 20 – 26 august, la Tenis Club din Curtea de Argeș, este dotată cu premii în valoare de 15.000 $.

“După Dr. Oetker Junior Trophy de la Bucureş­ti,  am avut la Curtea de Argeş­ a doua ediţie a turneului ITF pentru senioare, Inedit Open Tour, o competiţie de înalt nivel, cu o participare numeroasă. Iar festivalul tenisului de la Tenis Club continuă cu ediţia a V-a turneului ITF pentru seniori, Vitality Open Tour, cu premii de 15.000 $. Va fi o competiţie foarte strânsa, unde participă sportivi din aproximativ 15 ţări”, a declarat Ioan Cozma, Directorul General al Dr. Oetker România.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars https://www.facebook.com/TennisStarsOne/?ref=bookmarks se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Vitality Open Tour este Tenis Club Curtea de Argeș, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2018 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

 

 

You may also read!

Peste 4000 de oameni au participat la Premiera de Gală „Moromeții 2” din București – Caravana Moromeții 2 continuă proiecțiile speciale prin țară

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, Moromeții 2, a avut Premiera de Gală luni 5 noiembrie, la Sala

Read More...

Micul Sine numit EGO

“Numit uneori şi „micuţul eu”, egoul este acel „eu” care, greşit, credem că am fi. El este creat pornind

Read More...

Magia apei informate, ediția XVIII, în Dumbrava minunată

Astăzi, 09.11.2018, ediția cu numărul optsprezece a evenimentului “Magia apei informate”, susținut de AQUA Carpatica, a ajuns la Grădiniţa

Read More...

Mobile Sliding Menu