Cine va fi alături de tricolori la întânirea de Cupa Davis

In Agenția de Impresii

Horia Tecău a anunţat că nu va putea evolua în întâlnirea România – Maroc din Cupa Davis, din cauza unei accidentări.

“Cu părere de rău anunţ că nu voi putea merge la Cluj, cu echipa de Cupa Davis. Este o decizie grea, luată dupa mai multe investigaţii. O accidentare care persistă de câteva săptămâni s-a agravat şi urmează două săptămâni de fizioterapie intensă. Le doresc colegilor mei să fie la un nivel cât mai bun şi să iasă victorioşi din acest weekend!”, a precizat Tecău, pe Facebook.

Dar alături de trocolori va fi prezentă compania Dr. Oetker, cum ne-a obişnuit la toate partidele importante ale tenisului românesc. Spectatorii de la Cluj au avut tot timpul parte de numeroase surprize din partea sponsorului competiției, Pizza Guseppe, de la Dr. Oetker.

 

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Gabriel Trifu, îi convocase pentru întâlnirea cu Maroc pe cei mai valoroşi jucători români ai momentului: Marius Copil, locul 84 ATP, Adrian Ungur, locul 500 ATP, Horia Tecău, locul 12 ATP la dublu, Florin Mergea, locul 79 ATP la dublu, şi Dragoş Dima, locul 451 ATP. Este posibil ca Tecău să nu fie înlocuit de un alt jucător, în condiţiile în care lotul unei echipe pentru Cupa Davis a fost extins de ITF pentru acest sezon, de la patru la cinci jucători.

Din echipa Marocului vor face parte Lamine Ouahab, locul 572 ATP, Amine Ahouda, locul 699 ATP, Soufiane El Mesbahi, locul 1.529 ATP, Yasine Idmbarek şi Yassir Kilani, ultimii doi jucători fără clasament ATP.

Întâlnirea se va desfăşura la 7-8 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

Două meciuri de simplu vor avea loc sâmbătă, după sistemul cel mai bun din trei seturi, iar duminică vor fi trei partide, una de dublu şi două de simplu, după acelaşi sistem, cel mai bun din trei seturi.

 

 

 

You may also read!

Blândeţea selenară

Invatam sa simtim mai profund in interiorul nostru in urmatoarele 8 zile, in perioada 22-29.10.20018. Luna isi revarsa mai

Read More...

CORUPERE – ECHILIBRU – ARMONIE

Inelul de codoni al iluminatilor aduce incepand de astazi, 20.10.2018, cheia genelor cu numarul 50 “Ordine cosmica”, cheie al

Read More...

Tu esti transparent? Elibereaza gandul prin cuvintele potrivite

A gandi, a vorbi fara ezitare este tema energetica a zilei de astazi, 17 septembrie 2018. Impartaseste si celorlalti

Read More...

Mobile Sliding Menu