Ediția XII -“Magia apei informate”cu AQUA CARPATICA

In Spiritual PR, Spotlight on

Ediția cu numărul doisprezece a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica a avut loc luni, 14 mai 2018, la şcoala  Gimnazială  “Petre Ghelmez” din sectorul 2, Bucureşti.

Ultima lună a primăverii  a adus dimineaţa putină răcoare pe terenul de joacă şi ceva ore de pregătire suplimentară. Aşadar ne-am conformat  dorinţelor naturii şi programei şcolare şi am profitat de ocazie pentru a ne activa emoţiile pozitive înainte de evaluarea naţională a competenţelor fundamentale dobândite în ciclul primar.

Elevii clasei a IVa ai Şcolii “Petre Ghelmez” au fost ghidati într-o scurtă meditaţie de terapeuta Ileana Vlăduț, pentru a activa calităţile şi atributele personale pozitive.  Fiecare copil şi-a conştientizat “necesarul propriu” de abilităţi şi si-a activat propria sticluţă de apă oferită de Aqua Carpatica. Bileţelele colorate lipite pe sticle au purtat mesajul cuvintelor venite din inimă pentru a imprima apei calităţile dorite.

Exerciţiile de vizualizare, culorile  şi muzica plăcută au creat o atmosferă de pace, linişte şi armonie.

Copiii au plecat acasă cu gândul de a se încărca cu “poţiunea” proprie creată şi de a da tot ce este mai bun în ei în cele doua zile de evaluare naţională!

Mulţumim de găzduire celor doua Elene deosebite, sărbătorite în luna lui Florar: doamna învătatoare Elena Măzăraru, care şi-a adus contribuţia în pregătirea a 11 generaţii de elevi din ciclul claselor I-IV şi doamnei directoare Elena Tănăsescu, ce aduce permanent în şcoala ineditul şi viziunea unei educaţii integrative.

“Luna mai încheie sezonul primăverii cu arome şi energii proaspete. Puterea focului creator se îmblânzeşte, iar apa începe să-şi intre în drepturi, hrănind seva a tot ceea ce va rodi. Să ne bucurăm de raiul de petale în prag de viaţă împlinită.” Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale  (http://perfectlotus.ro)

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

You may also read!

PORTALUL SOLSTITIULUI DE VARA

Exista pe parcursul anului patru momente unice care conduc la transformari profunde a vietii pe pamant. Solstitiile si echinoctiile

Read More...

Calea către succes, un articol despre Panait-Mihai Vlad, un tânar antreprenor cu potențial.

 „Succes” un cuvânt care inspiră și care a devenit o emblemă a tânărului antreprenor Panait-Mihai Vlad. Junioratul în mediul

Read More...

“Magia apei informate” AQUA Carpatica. Curcubeul emoţiilor într-o sticlă cu apă

Cea de-a treisprezecea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica a avut loc vineri, 8 iunie 2018, la

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu