“MAGIA APEI INFORMATE” Aqua Carpatica a ajuns la ediția XV

In Dezvoltare spirituală, Spiritual PR

Cea de-a cincisprezecea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica  a avut loc luni, 6 august 2018, la locul de joacă pentru copii, situat în vecinătatea Complexului sportiv Lia Manoliu.

Atât vacanţa, cât şi sărbatoara zilei “Schimbarea la faţă”, au scos afară din case copiii dornici de joacă şi de voie bună. Nu e bucurie mai mare pe care să o trăim decât aceea de a ne regăsi  copilul din interiorul nostru şi de a ne reconecta la puritatea  şi  pacea sufletului.

Am ales de această dată joaca, pentru a aduce şi în exteriorul nostru bucuria.

Nici adulţii nu s-au putut ţine departe de baia de baloane de săpun şi s-au alăturat copiilor, amintindu-şi că pot oricând apela la soluţii simple care să le coloreze viaţa.

“Schimbarea la faţă” ne-a adus de această dată mai aproape de noi înşine, dar şi mai aproape unii de alţii, prin zâmbet, apă şi baloane de săpun. Mulţumim Aqua Carpatica  pentru că ne oferă oportunitatea de a ne exprima emoţiile interioare prin apele sale, ape ce ne hranesc deopotrivă trupul şi sufletul. Bucuria vieţii vine adesea din lucrurile simple. – Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale  Bach (http://perfectlotus.ro)

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

  

  

 

You may also read!

Busola adevarului

PSIHOLOGIA UNIVERSULUI & JUPITER SI BUSOLA ADEVARULUI Stiai ca exista o busola a adevarului care te ajuta sa elimini

Read More...

Terapie florala Bach si coaching aplicate în domeniul sportiv

Dupa cum stim cu totii, nu conteaza de cand practici un sport de performanta, atunci cand miza este mare,

Read More...

Peste 4000 de oameni au participat la Premiera de Gală „Moromeții 2” din București – Caravana Moromeții 2 continuă proiecțiile speciale prin țară

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, Moromeții 2, a avut Premiera de Gală luni 5 noiembrie, la Sala

Read More...

Mobile Sliding Menu