“MAGIA APEI INFORMATE”, ediția a treia

In Spiritual PR
MAGIA APEI INFORMATE”, ediția a treia - Tot Ceea Ce Este

A treia ediție a evenimentului “Magia apei informate”, susținut de AQUA Carpatica, va avea loc marți, 11 aprilie, ora 19.00, la cafeneaua de la Librăria Cărturești (Strada Pictor Arthur Verona nr. 13-15).

Dacă ediția din luna ianuarie a evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE” a fost pe tema apei spirituale, de Bobotează, iar la cea de a doua a fost tratată legătura dintre apă și iubire, evenimentul din luna aprilie va aborda  asocierea dintre apă, flori și prospețimea sufletului.

Așa că vă invităm să descoperim împreună potențialul nebănuit al apei ca suport al vindecării și înfloririi sufletului în cadrul evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE”.

Invitați speciali:

  • Valentina Vesler – Director de comunicare Aqua Carpatica
  • Nicolae Dumitru – pianist și speaker;
  • Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale Bach; “După o iarnă blândă, primăvara și-a făcut deja simțită pe deplin apariția în jurul nostru. Anul acesta, luna aprilie vine și cu o încărcătură specială – sărbătoarea Paștelui și a Învierii Domnului. Acum, curățenia sufletească alături de cea trupească capătă valențe mai mari și munca interioara a fiecaruia dintre noi se face simțită și în exteriorul nostru. Să nu uităm niciodată de APA iubirii, ca să hrănim semințele plantate în sufletul nostru.  Numai așa pot ele să crească. Tu ești grădinarul sufletului tău. Udă-l permanent ca să înflorească și să rodească,  pentru a-ți realiza visele!” – Ileana Vlăduț (http://perfectlotus.ro).

 Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

You may also read!

Academia Victor Hănescu oferă burse copiilor talentaţi

Academia Victor Hănescu s-a născut din credința că talentul, atunci când este susținut de un antrenament serios, reprezintă secretul

Read More...

Aqua Carpatica. “Magia apei informate”- ediția X

Ediția cu numărul zece a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica a avut loc miercuri, 07 martie

Read More...

Lansarea cărţii “Înapoi în prezent” – un succes

Care ar fi cel mai bun moment în care putem experimenta iubirea? Momentul prezent. Așa și-a început discursul  Adrian

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu