“MAGIA APEI INFORMATE”, ediția a treia

In Spiritual PR
MAGIA APEI INFORMATE”, ediția a treia - Tot Ceea Ce Este

A treia ediție a evenimentului “Magia apei informate”, susținut de AQUA Carpatica, va avea loc marți, 11 aprilie, ora 19.00, la cafeneaua de la Librăria Cărturești (Strada Pictor Arthur Verona nr. 13-15).

Dacă ediția din luna ianuarie a evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE” a fost pe tema apei spirituale, de Bobotează, iar la cea de a doua a fost tratată legătura dintre apă și iubire, evenimentul din luna aprilie va aborda  asocierea dintre apă, flori și prospețimea sufletului.

Așa că vă invităm să descoperim împreună potențialul nebănuit al apei ca suport al vindecării și înfloririi sufletului în cadrul evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE”.

Invitați speciali:

  • Valentina Vesler – Director de comunicare Aqua Carpatica
  • Nicolae Dumitru – pianist și speaker;
  • Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale Bach; “După o iarnă blândă, primăvara și-a făcut deja simțită pe deplin apariția în jurul nostru. Anul acesta, luna aprilie vine și cu o încărcătură specială – sărbătoarea Paștelui și a Învierii Domnului. Acum, curățenia sufletească alături de cea trupească capătă valențe mai mari și munca interioara a fiecaruia dintre noi se face simțită și în exteriorul nostru. Să nu uităm niciodată de APA iubirii, ca să hrănim semințele plantate în sufletul nostru.  Numai așa pot ele să crească. Tu ești grădinarul sufletului tău. Udă-l permanent ca să înflorească și să rodească,  pentru a-ți realiza visele!” – Ileana Vlăduț (http://perfectlotus.ro).

 Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

You may also read!

SERIOZITATE. DESFATERE. EXTAZ

Cheia cu numarul 46, numita si “Stiinta norocului”, ne invita in perioada 21-26 septembrie in inelul materiei din I

Read More...

Plante campion la detoxifierea sângelui

Există două aspecte importante în procesul de purificare a sângelui: stimularea circulației sanguine și folosirea plantelor care să elimine

Read More...

O zi de PACE din 365 e un început bun

Pe 21 septembrie se serbează Ziua Internaţională a Păcii, zi dedicată păcii mondiale, eliminării războaielor şi cooperării între oameni.

Read More...

Mobile Sliding Menu