“MAGIA APEI INFORMATE”, ediția a patra

In Spiritual PR

A patra ediție a evenimentului “Magia apei informate”, susținut de AQUA Carpatica, va avea loc marți, 27 iunie, ora 19.00, la Librăria Cărturești (Strada Pictor Arthur Verona nr. 13-15).

Dacă edițiile anterioare ale evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE” au tratat teme ce leagă apa de spiritualitate, iubire, flori și prospeţimea sufletului, evenimentul din luna iunie va aborda asocierea dintre apă si fertilitate, din perspectiva echilibrării dualitaţii Yin şi Yang.

Așa că vă invităm să descoperim împreună potențialul nebănuit al apei ca suport al vindecării si al fertilităţii aduse de echilibrul polaritatilor apei, în cadrul evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE”

Invitați speciali:

  • Valentina Vesler – Director de comunicare Aqua Carpatica;
  • Nicolae Dumitru – pianist și speaker;
  • Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale Bach;
  • “Înaintam mereu în vindecarea sufletului, acesta este fluxul vieţii, chiar dacă uneori nu conştientizăm  paşii făcuţi. Căutăm echilibrul şi armonia în fiecare aspect al vieţii noastre. Am ajuns deja la jumătatea anului şi luna iunie vine la pachet cu sărbătoarea de Sânziene, care aduce cu ea dorinţa de echilibru. De data aceasta un echilibru al dualitaţilor exprimat prin sunet, prin muzică şi prin vibraţia apei. A apei din natură şi din noi, pentru a produce alchimia şi a retrezi fertilitatea naturii şi a vieţii noastre.” – Ileana Vlăduț (http://perfectlotus.ro).

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

 

 

 

You may also read!

Tu esti transparent? Elibereaza gandul prin cuvintele potrivite

A gandi, a vorbi fara ezitare este tema energetica a zilei de astazi, 17 septembrie 2018. Impartaseste si celorlalti

Read More...

Apa bună şi pétanque, ingredientele ediţiei XVII “MAGIA APEI INFORMATE” Aqua Carpatica

Cea de-a şaptesprezecea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica, a avut loc ieri, in parcul

Read More...

Practica flacarii violet transmuta aspectele negative

Articolul de fata este inspirat de cartea “Flacara Violeta-Pentru vindecarea corpului, a mintii si a sufletului”, scrisa de Elizabeth

Read More...

Mobile Sliding Menu