“Magia apei informate” – ediția VII, susținut de AQUA Carpatica

In Dezvoltare spirituală, Spotlight on

A şaptea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica a avut loc vineri, 17 noiembrie 2017, la Şcoala  gimnazială  nr. 58 “Petre Ghelmez”, sector 2.

Dacă edițiile anterioare ale evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE” au tratat teme diverse ce leagă apa de spiritualitate, iubire, flori sau animale, evenimentul lunii noiembrie ne-a adus armonizarea prin culoare, sunet şi mişcare, retrezindu-ne energia interioară.

Ca să faci noului loc să intre în inima ta e nevoie să laşi în urmă tot ceea ce te împovarează. Copiii clasei a I a B  –  “Micii Ponei”, cum li se mai spune, s-au dovedit a fi maeştri iscusiţi în identificarea emoţiilor negative precum frica, nehotărârea, dezamăgirea, timiditatea şi în alchimizarea lor în atribute precum frumuseţe, dărnicie, bunătate, curaj.

Au fost ghidati de terapeuta Ileana Vlăduţ, care a folosit pentru această transformare muzica meditativă însoţită de sunetele delicate ale unor instrumente amerindiene: maracas şi tubul ploii.

Schimburile de idei, jocul şi comunicarea dintre copii şi terapeut au condus la conştientizarea unor calităţi pe care în mod obişnuit le trecem zilnic cu vederea. Copiii s-au regăsit cel mai adesea în zâmbet, creativitate şi isteţime, pe care le-au exprimat apoi prin desen.

Felicitări doamnei învăţătoare a clasei şi totodată directoarea şcolii, doamna Elena Tănăsescu, pentru deschiderea şi implicarea în noi proiecte educaţionale precum evenimentul “MAGIA APEI INFORMATE”  susținut de AQUA Carpatica, ce aduce nevoile sufletului şi cunoaşterea de Sine mai aproape de învăţământul românesc.

“Alternând repaosul cu mişcarea, tăcerea cu comunicarea, creativitatea cu logica, devenim mai conştienţi şi mai prezenţi, corpul devine mai relaxat, dar în acelaşi timp focusul creşte. Elevii obţin astfel, într-un mod sănătos şi natural, un randament şcolar mai ridicat.                      Viaţa însăşi este o Şcoală în care ne dezvoltăm potenţialul unic. Dacă trăim în armonie cu noi înşine şi cu ceilalţi, puritatea sufletului crează punţi de energie care ne trec mai departe prin anotimpuri.” – Ileana Vlăduț, terapeută BFRP remedii florale  (perfectlotus.ro)

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

 

 

 

You may also read!

AQUA Carpatica susține categoric medicina secolului XXI și este pro vaccinare!

Brandul Aqua Carpatica precizează într-un comunicat că se delimitează de evenimentul “Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate”, organizat de Asociația pentru

Read More...

Coregrafie în premieră mondială şi surprize pentru spectatori la meciul de Fed Cup cu Elveţia

Suporterii prezenți în Sala Sporturilor din Cluj Napoca, la meciurile dintre România și Elveția din Fed Cup, vor avea

Read More...

Tricolorele sunt optimiste în privinţa calificării României în prima Grupă Mondială

Simona Halep a declarat la conferinţa din cadrul întâlnirii dintre România şi Elveția, din play-off-ul Grupei Mondiale, că apreciază

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu