Magia Solstitiului de Vara

In Gândul Zilei

Evolutia planetei noastre este puternic influentata de Solstitii si Echinoctii. Acest Rascruci Cosmice elibereaza energii foarte puternice care sustin schimbarile majore pe care cele patru anotimpuri le aduc pe pamant.

Solstitiul de Vara marcheaza inceputul verii astronomice si intrarea pentru trei luni de zile intr-o etapa de maturizare a tot ce am generat in acest an. Acum este ziua cea mai lunga din an si avem oportunitatea sa constientizam la maxim creativitatea energiei masculine Yang care ne poate impulsiona sa trecem pe o treapta superioara de evolutie.

Celebrarea Soarelui

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au sarbatorit prin diverse ritualuri puterea Soarelui ajunsa la apogeu. Cultul Soarelui pe planeta noastra se asociaza cu sarbatoarea luminii, a fertilitatii, a bogatiei si a iubirii pe care acest astru le aduce din abundenta in viata noastra. Este un moment sacru de recunoastiinta si apreciere pentru energia vietii pe care o primim neconditionat de la Soare.

Asimilarea intr-un mod unic a calitatilor Solare
Acest moment foarte puternic subtil ne ajuta sa absorbim si sa amplificam in fiinta noastra calitatile Solare: vointa, autocontrolul, increderea in sine, directia clara de actiune, generozitatea, fermitatea, protectia, eroismul, curajul, claritatea, concentrarea, bucuria, nobletea, iubirea constienta.

Trezirea constiintei

Soarele stimuleaza un proces profund de trezire a constiintei.

Activarea fortei Soarelui in fiinta noastra ne ajuta sa ne raportam acum cu usurinta la suflet. Putem primi claritate, ghidare, inspiratie astfel incat sa facem un salt inalt de intelegere necesar  evolutiei noastre. Este timpul ideal sa scoatem la suprafata regalitatea solara din noi.

Purificarea subconstientului

Lumina intelegerii ne va ajuta sa percepem cu claritate erorile pe care le-am facut si sa gasim solutii creative la provocarile vietii noastre. Focul constiintei odata aprins putem cere sa ardem temerile, indoielile, neincrederea care ne submineaza evolutia.

Rezonanta cu cele mai pure energii Yang

Solstiul de Vara ne sustine sa intram in rezonanta cu cele mai pure energii Yang. Aceasta empatie profunda ne va ajuta sa constientizam complexitatea Divinului Masculin si sa-l integram intelept in fiinta noastra. Acest proces de osmoza va sustine transmutarea si sublimarea rapida a energiilor creative.

Elementul care va incepe sa guverneze viata este Apa

Energia prioritara care ne va sustine sa evoluam cel mai mult  pana la Echinoctiul de Toamna este elementul Apa. Semnul Racului care incepe odata cu Solstitiul de Vara ne va stimula sa constientizam si sa cultivam calitatile primordiale ale Apei: intuitia, inteligenta emotionala, receptivitatea, adaptabilitatea, echilibrul, fertilitatea, educatia, sensibilitatea, protectia, empatia, hranirea cu energii pure.

Solstitiul de Vara vine ca un portal cosmic care ne invita sa intram in Laboratorul Universului si sa dam un restart vietii  noastre!

Este timpul ideal sa incepem sa construim frumos pe un alt nivel de constiinta, in acord cu Soarele interior.

(de Cerasella Pere – http://www.cerasellapereastrology.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also read!

MANDRIE – SIRETENIE – INVIZIBILITATE (08-14.12)

Cheia cu numarul 26 “Viclenii sacri” ne mai insoteste pana pe data de 14.12.2018. Ca parte a inelului luminii,

Read More...

Magia apei informate, ediția XIX, a adus hidratarea corectă în Dumbrava minunată

Astăzi, 11.12.2018, ediția cu numărul nouasprezece a evenimentului “Magia apei informate”, susținut de AQUA Carpatica, a adus hidratarea corecta la

Read More...

De ziua Internațională a Muntelui, #MunteleContează și pentru Universitatea din București

Pentru iubitorii de munte, 11 decembrie este o zi deosebită. În 2003, Adunarea Generală a ONU a proclamat această dată drept

Read More...

Mobile Sliding Menu