Merkabah – vehiculul de Lumina

In Mental Coaching

Merkabah in ebraica inseamna “vehicul de lumina”, informeaza smysteryschool.wordpress.com.

Pronuntarea traditionala este “MER ka ba”, desi par sa fie multi oameni care pronunta “mer KA ba”. Desi, din cel mai inalt punct de vedere, pronuntia nu este importanta, vibratia “MER ka ba” este preferata energetic.

Precum toate aspectele dimensiunilor mai inalte ale sinelui, Merkabah exista in potential pana cand este activata. Aceasta inseamna ca tiparul este deja validat ca parte a Sinelui Divin Perfect, dar nu devine parte a experientei zilnice pana cand nu este impregnat cu constiinta spiritului.

Pe masura ce progresam in acest curs, definitia termenelor de baza, precum “suflet” si “spirit” devine mai exacta. In acest caz, “spirit” poate fi aproximativ gandit ca energia lui Dumnezeu ce impregneaza toate lucrurile cu constiinta. Cand infuzati un aspect al sinelui cu spirit, respirati viata in acel aspect si devine o experienta reala in constiinta.

Definitia corecta a Merkabah

Vehiculul de lumina Merkabah este un tipar geometric de energie spirituala ce inconjoara corpul fizic al unui suflet si ii permite sufletului (si corpului) sa calatoreasca prin timp si spatiu, virtual fara nici o limitare. Este compus din tipare geometrice eterice si cauzale de lumina care se intersecteaza pe diverse meridiane de energie care compun corpurile subtile ce inconjoara corpul fizic. Interactioneaza cu toate cele 6 corpuri dense: fizic, emotional, mental, astral, eteric si cauzal.

Merkabah, in etapele incipiente de dezvoltare, serveste ca un mecanism de protectie foarte asemanator coconului ce imbraca omida in metamorfoza. Etapele dezvoltarii Merkabah arata in modul urmator:

La inceput, sufletul devine constient de un camp de forta de lumina ce inconjoara corpul, protejandu-l, la toate cele 6 nivele.

Desi construirea Merkabah este parte a tiparului ascensiunii ce se dezvolta natural, exista o faza in care sufletul trebuie sa invoce constient protectie psihica si spirituala. Vizualizarea unui cocon de lumina aurie in jurul corpului fizic este primul pas in crearea mediului potrivit pentru construirea Merkabah. Acest pas este detaliat chiar in prima lectie a cursului.

Sananda – Scoala Misterelor Sananda

You may also read!

Componenţi ai echipei de Cupa Davis a României, la Vitality Open Tour

Câţiva componenţi ai echipei de Cupa Davis a României participă la cea de a V-a ediţie a Vitality Open

Read More...

Care este cel mai bine organizat turneu ITF masculin, în opinia lui George Cosac. Urmează cea de a V-a ediţie a Vitality Open Tour

Președintele FR de Tenis, George Cosac, a declarat că Vitality Open Tour este cel mai bine organizat dintre toate

Read More...

“MAGIA APEI INFORMATE” Aqua Carpatica a ajuns la ediția XV

Cea de-a cincisprezecea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica  a avut loc luni, 6 august

Read More...

Mobile Sliding Menu