Merkabah – vehiculul de Lumina

In Mental Coaching

Merkabah in ebraica inseamna “vehicul de lumina”, informeaza smysteryschool.wordpress.com.

Pronuntarea traditionala este “MER ka ba”, desi par sa fie multi oameni care pronunta “mer KA ba”. Desi, din cel mai inalt punct de vedere, pronuntia nu este importanta, vibratia “MER ka ba” este preferata energetic.

Precum toate aspectele dimensiunilor mai inalte ale sinelui, Merkabah exista in potential pana cand este activata. Aceasta inseamna ca tiparul este deja validat ca parte a Sinelui Divin Perfect, dar nu devine parte a experientei zilnice pana cand nu este impregnat cu constiinta spiritului.

Pe masura ce progresam in acest curs, definitia termenelor de baza, precum “suflet” si “spirit” devine mai exacta. In acest caz, “spirit” poate fi aproximativ gandit ca energia lui Dumnezeu ce impregneaza toate lucrurile cu constiinta. Cand infuzati un aspect al sinelui cu spirit, respirati viata in acel aspect si devine o experienta reala in constiinta.

Definitia corecta a Merkabah

Vehiculul de lumina Merkabah este un tipar geometric de energie spirituala ce inconjoara corpul fizic al unui suflet si ii permite sufletului (si corpului) sa calatoreasca prin timp si spatiu, virtual fara nici o limitare. Este compus din tipare geometrice eterice si cauzale de lumina care se intersecteaza pe diverse meridiane de energie care compun corpurile subtile ce inconjoara corpul fizic. Interactioneaza cu toate cele 6 corpuri dense: fizic, emotional, mental, astral, eteric si cauzal.

Merkabah, in etapele incipiente de dezvoltare, serveste ca un mecanism de protectie foarte asemanator coconului ce imbraca omida in metamorfoza. Etapele dezvoltarii Merkabah arata in modul urmator:

La inceput, sufletul devine constient de un camp de forta de lumina ce inconjoara corpul, protejandu-l, la toate cele 6 nivele.

Desi construirea Merkabah este parte a tiparului ascensiunii ce se dezvolta natural, exista o faza in care sufletul trebuie sa invoce constient protectie psihica si spirituala. Vizualizarea unui cocon de lumina aurie in jurul corpului fizic este primul pas in crearea mediului potrivit pentru construirea Merkabah. Acest pas este detaliat chiar in prima lectie a cursului.

Sananda – Scoala Misterelor Sananda

You may also read!

AQUA Carpatica susține categoric medicina secolului XXI și este pro vaccinare!

Brandul Aqua Carpatica precizează într-un comunicat că se delimitează de evenimentul “Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate”, organizat de Asociația pentru

Read More...

Coregrafie în premieră mondială şi surprize pentru spectatori la meciul de Fed Cup cu Elveţia

Suporterii prezenți în Sala Sporturilor din Cluj Napoca, la meciurile dintre România și Elveția din Fed Cup, vor avea

Read More...

Tricolorele sunt optimiste în privinţa calificării României în prima Grupă Mondială

Simona Halep a declarat la conferinţa din cadrul întâlnirii dintre România şi Elveția, din play-off-ul Grupei Mondiale, că apreciază

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu