Despre noi

Despre noi

Oameni cu emotii, minte si suflet ca si voi. Cu dorinta de mai bine pentru tot si toate. Specialisti cu experienta in domenii media, business coaching si spiritualitate, ce gasesc impreuna solutiile optime pentru a promova si a creste povestea si calea ta. Atat personala, cat si de business. Daca ai un vis  de impartasit si vrei sa il mediatizam sau sa il sustinem, te invitam sa ni-l comunici. Vom fi partenerul care te va prezenta Lumii. Daca vrei sa cresti, oamenii din echipa Tot Ceea Ce Este te vor ajuta sa vezi unde te afli si cum poti ajunge garantat acolo unde iti doresti.

Alaturi de TOT CEEA CE ESTEpovestea ta va face diferenta in Lume. Nu o tine doar pentru tine. :))

Istoricul …

Povestea noastra  a aparut din dorinta permanenta de autocunoastere si de dezvoltare a comunicarii intre …. Tot ceea ce este. A crescut din dorinta de-a o impartasi cu ceilalti si a o transforma in Realitate.

Credem in potentialul nelimitat al fiecarui OM.

Viziunea …

Ce este TOT CEEA CE ESTE ?

  • un concept unic de PR Spiritual
  • un punct de intalnire intre minte si suflet, de unde dorim sa crestem impreuna
  • o punte de legatura intre stiinta si spiritualitate, intre  Cer si Pamant, Om si Univers, general si particular, intre om si business
  • un flux de energie si de informatie ce curge permanent prin spatiul nostru interior si exterior
  • un „teren de joc” al spiritului in materie si unul de inspiratie pentru suflet
  • o sursa de lumina ce ne poate ajuta pe fiecare sa facem mai departe pasi pe calea de crestere si evolutie personala si colectiva.

Universul  in care mintea coboara si se intalneste cu sufletul, pentru a construi si a crea o viata in armonie pentru Tot Ceea Ce Este.

Echipa …

O echipă formată din jurnaliști, specialişti în marketing și social media, business coaching, psihologie si terapii complementare, cu o mare experiență în presa scrisă, tv și online.

Contacteaza-ne!

HAPPY LOTUS LIFE SRLD

Adresa: Bucuresti, Aleea Socului, Nr. 2, Sector 2
Nr. Reg. Comertului: J40/120/2017
CUI: 36896689
Telefon: 0722876801
Email: ileana@perfectlotus.ro
Redactor sef & terapeut holistic: Ileana Vladut

http://perfectotus.ro

http://slabirehipnoza.ro