Alegeri potrivite, deschidere si performanta inimilor de romani!

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, de astazi, 1 decembrie, de la ora 18:00, a avut-o ca invitată specială pe fosta campioană mondială și europeană la handbal, Ionica Munteanu.

Fostul portar al naționalei de handbal a României a vorbit, în emisiunea moderată de Romeo Chiriac, despre situația actuală a acestei discipline sportive, dar și despre latura emoțională a sportivului în drumul către înalta performanță.

Ionica Munteanu a evoluat la echipe precum U Cluj, Le Havre, Randers, HC Leipzig, Rulmentul Brașov, Mios Biganos, Oțelul Galați, U Jolidon Cluj, SCM Craiova, HCM Baia Mare, CSU Cluj Napoca, Dacia Mioveni, Crișul Chișineu Criș. Dintre performanțele ei amintim:

  • medalie de aur la Campionatul Mondial pentru Tineret din China, în 1999

  • în 1998 a cucerit aceeasi medalie de aur cu naționala de tineret a României la Campionatul European în Slovacia

  • medalie de aur, în 2002, în Spania, la Campionatul Mondial Universitar

  • medalie de argint la Campionatul Mondial Universitar, în Franța, 2000

  • medalie de bronz Campionatul Mondial de senioare, Danemarca, ediția 2015

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Deschiderea spre actiune dictata de astrul razboinic Marte ne determina zilele acestea sa actionam in directia pe care ne-o dorim in viata. Hotararea, acceptarea si rabdarea sunt atribute necesare pentru a ne mentine focusul si motivatia in viata.

Avem fiecare dintre noi toate resursele interioare necesare pentru a merge mai departe. Constientizati-le, accesati-le si faceti alegerile potrivite pentru voi.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.

Cuvinte cheie