Alegeri potrivite in acord cu medicina secolului XXI. Progrese și provocări Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut-o astazi ca invitată pe Maria Dragotă, medic primar pneumolog, jurnalist de sănătate la săptămânalul Viața medicală timp de 8 ani, redactor de carte cu 13 ani de experiență în domeniu, dintre care 6 ani la Grupul Editorial ALL.

În plină pandemie de coronavirus, care a schimbat profund atât viața oamenilor, cât și natura, în emisiunea care va fi moderată de Laurențiu Ciornei se va discuta  despre evoluția extrem de spectaculoasă a medicinei, despre cât de important este să trăim armonios, în comuniune cu natura, cât mai departe și mai bine de produsele celei mai performante industrii de pe planetă.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Marele profesor Saturn ne  impinge de la spate ca sa ne asumam actiunile, gandurile si vorbele. Intr-un cuvant tot ceea ce tine de noi insine pentru a ne directiona viata. De aceea pot aparea oprelisti sau sentimentul de nereusita in demersurile pe care le avem. In astfel de momente este benefic sa ne oprim putin si sa analizam detasati ceea ce se intampla. Sa privim dintr-o alta perspectiva cu mai putina inversunare. Fara ochelari de cal.

Tema universala incepand de astazi este cea a competentei si generozitatii, care vine in tandem cu umbra compromisului. Atunci cand facem ceva cu bucurie si motivatie, transmitem si celorlalti interlocutori sau parteneri aceste stari. Daca facem actiuni doar de dragul aparentei, pentru a ne incadra in normele sociale sau pentru a le face pe plac altora, actiunile noastre nu mai sunt incarcate de o energie pozitiva, iar acest lucru se simte si in exterior. Asadar, este foarte importanta intentia cu care actionam.

Atunci cand lucram cu placere, ne dezvoltam intr-o anumita directie si invatam permanent, ne perfectionam si devenim competenti in acel domeniu. In timp, rezultatul este generozitatea cu care dam mai departe aceste „skill-uri” dobandite, cat si informatiile, astfel incat sa poata fi de ajutor si altora.

Faceti alegerile potrivite pentru viata voastra, asumati-va actiunile si cultivati-va competentele cu care ati fost inzestrati!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.