Business, inovație și ecologie: trioul verde câștigător! Emisiune Business Philosophy

Business, inovație și ecologie: trioul verde câștigător! Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 22 noiembrie, de la ora 18:00, o va avea ca invitată pe Neacşu Cristina, Manager de Comunicare la Coaliţia pentru Economie Circulară – CERC  şi  responsabil CSR GreenGroup  (motto What lived once will live again), Specialist ȋn Afaceri publice, cu o bogată experienţă ȋn domeniul industriei reciclării, absolventa a Institutului Diplomatic Romȃn şi a Universităţii de Economie şi Business din Beijing.

„We take immense pride in giving back to the community that has nurtured us throughout the years.”

Proiecte realizate:

Dragaica garden Buzau – în cadrul Galei Sustainability in Business organizată de publicația The Diplomat Bucharest, s-a acordat  GreenGroup premiul ”Social Value Initiative in Sustainability” pentru proiectul de regenerarea urbană ”Grădina Drăgaica” – unul din cele mai provocatoare, dar în același timp pline de satisfacție proiecte de responsabilitate socială la care am lucrat.

”Litter Trap”  – „Capcana de gunoi” instalată pe râul Crișul Repede, cu scopul de a aborda conservarea sistemelor naturale, acest proiect este unul de economie circulară, mai mult decât unul de mediu. (ecologie)

Martie 2023 – în cadrul programului Săptămâna Verde, Constantin Damov, Presedinte CA GreenGroup, le-a vorbit elevilor Colegiul Național B.P. Hașdeu din Buzău despre regenerarea resurselor prin reciclare, prezentând exemplul deșeurilor care ajung in fabricile GreenGroup și sunt transformate în produse noi.

Suntem responsabili de modul ȋn care gestionăm şi ȋntoarcem, reinvestim ȋn societate resursele şi darurile noastre. Asumarea ne ajută să ne materializăm dorințele ȋntr-un mod miraculos, atunci cand exista vointa, cunoastere, cooperare si resurse.

Despre CSR, educaţie şi obiective ȋn acord cu Mediul

Ȋn cadrul emisiunii prezentate de Vlăduţ Ileana vom afla detalii despre modul ȋn care putem aloca o parte din bugete şi resursele economice ale companiilor ȋn grija faţă de mediul ȋnconjurător, cum putem veni ȋn ȋntȃmpinarea nevoilor comunităţii şi susţine creşterea acesteia. Cum putem ȋmbina creşterea economică cu creşterea gradului de informare, conştientizare şi educare a oamenilor direct sau indirect implicaţi ȋn activităţile companiilor care operează pe piaţa din Romȃnia şi nu numai.

Discutăm despre Programele CSR, despre avantajele şi suportul pe care le oferă, pentru a ne schimba ȋn bine viața şi mediul.

Perspectivele tinerei generaţii asupra economiei circulare

Educaţie, ecologie şi creşterea gradului de conştientizare asupra mediului

Business, Mediu şi Comunitate