Campioanele de la Tenis Club Curtea de Argeș, premiate în cadrul trofeului „Victor Hănescu”

Trofeul de campioană națională la fete la categoria sub 10 ani a fost cucerit anul acesta de echipa de la Tenis Club Curtea de Argeș, alcătuită din Maria Alessia Floarea (nr. 1 pe plan naţional), Eva Maria Ionescu, Antonia Maria Dinică, Diana Elena Holdis și Gheorghe Borțan (căpitan nejucător), informează Sport Profit.

Trei dintre acestea, Eva Ionescu, Antonia Dinică și Alessia Floarea au participat la cea de a XI-a ediție a Trofeului „Victor Hănescu”, fiind și premiate de către organizatorii turneului din Curtea de Argeș. De altfel, Eva, care a concurat  la categoria 12 ani, a ajuns în fazele superioare ale acestei competiții, atât la simplu, cât și la dublu, iar Antonia a ocupat poziția a doua la categoria 10 ani.

La această ediție a trofeului Victor Hănescu s-a înregistrat un record de participanți, 120, la categorile 10 – 14 ani (B+F), de la 58 de cluburi din țară și de la o delegație a Republicii Moldova.

Victor Hănescu va premia câștigătorii acestui turneu, miercuri, de la 12.30, la baza Tenis Club Curtea de Argeș.

Partenerul oficial al trofeului Victor Hănescu este Dr. Oetker România. Pe site-ul turneului http://trofeulvictorhanescu.ro /, cât și în social media – pagina de Facebook – Tennis Stars se află știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Sponsorii ediției 2017 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș. Parteneri media: Radio Argeș Expres și Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

 

Cuvinte cheie