Site icon Tot Ceea Ce Este

Cand este cel mai bine sa-ti tunzi parul, tinand cont de fazele Lunii. Nu uita ca astazi este luna plina!

 

Astazi, 5 iunie 2020, avem Luna plina. Si eclipsa de luna. Ne eliberam, scapam de parul in exces, putem incepe o cura de detoxifiere, ori de slabire.

Totul este in stransa legatura cu legile naturii. Fazele Lunii au rol important in echilibrul corpului in general, deci influenteaza si cresterea si sanatatea parului. Pentru a avea un par cat mai sanatos, exista anumite perioade favorabile pentru a ne tunde parul, in functie de fazele lunii si de pozitia astrului in semnul astrologic.

In definitiv, si parul are un ciclu de crestere similar cu ciclul lunar (28 zile), Firul de par creste cu cca 1 cm in fiecare luna. Asadar, nu e niciun mister la mijloc. Nu e vorba despre chestiuni paranormale sau despre cine stie ce superstitii. Sunt lucruri firesti. Sunt legaturi si similitudini intre Luna si ritmurile biologice, intre noi si natura. Acum multe zeci de ani, oamenii tineau cont de toate aceste indicii. Poate pentru ca aveau mai mult timp sa priveasca cerul, Luna… Ei stiau cand sa are pamantul, cand sa construiasca o casa, cand sa toarne fundatia, sa taie copacul sau sa-si administreze diferite leacuri.

Este timpul pentru o schimbare. E mai usor decat iti imaginezi sa obtii parul la care visezi.

Asadar, iata cum sa tinem cont de fazele  Lunii, cand vrem sa ne tundem:

Desigur, in sanatatea parului au rol important si alti factori (factorul hormonal, de exemplu), insa respectarea perioadelor favorabile din perspectiva fazelor Lunii nu poate fi decat benefica.

 

Exit mobile version