Cursurile de antreprenoriat – află acum ce ai de câștigat!

In Stiri On
https://afacerinordest.com/
 

Mediul economic se află într-o continuă schimbare și din acest motiv trebuie să fim receptivi la nou, să ne adaptâm la toate modificările apărute și să fim creativi și inovatori.

Dorința de câștig și de a avea o viață mai bună ne aduce în ipostaza de a avea multe întrebări și necunoscute. Răspunsul il poți găsi în cadrul cursurilor de antreprenoriat organizate prin proiectul Start Up. Avantajul principal este că la finalul cursurilor, în baza unui plan de afaceri, poți obține o finanțare nerambursabilă de până la 33.000 de EURO nerambursabili pentru AFACEREA TA!

Înscrierile la cursuri se fac accesând acest link. Cursurile sunt gratuite iar pentru a putea participa, participanții trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • sunt persoane fizice cu vârsta peste 18 ani (de ex. șomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă;
  • intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban;
  • au reședința sau domiciliul în mediul rural sau în cel urban, în regiunea de dezvoltare 1 NE (județele: Iași, Vaslui, Neamț, Bacău, Botoșani, Suceava);
  • nu fac parte din grupul țintă tinerii NEETs (care nu urmează nicio formă de învățământ și nici nu au un loc de muncă) cu vârsta între 16 – 24 ani;
  • au nivel de studii minim 10 clase;
  • nu dețin majoritatea părților sociale într-o altă întreprindere sau nu sunt administrator într-o altă întreprindere

Toți cei care urmează cursurile și au realizat un plan de afaceri care este selectat în vederea acordării fondurilor nerambursabile, o să efectueze un stagiu de practică într-o companie cu cod CAEN similar!

Astfel de proiecte aduc un plus de cunoștințe și competențe noilor antreprenori dar și un real sprijin financiar!

Pentru noutăți accesați: https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/

Informații complete găsiți pe: https://afacerinordest.com/

https://afacerinordest.com/

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

You may also read!

Vazută din interior de „Ziua Mondială a APEI – 22 martie”

APA din noi … ne defineste peste 70% din corp si ne umple mai mult decat ne dam voie

Read More...

REȚETA ZILEI de 22 martie pentru a FI OM

Indiferent ca e vorba de cine esti in familie, la job sau in business, Ileana Vlăduț, terapeut holistic, îți

Read More...

100 Sfaturi pe Care un Părinte ar Trebui Să Le Dea Copilului Său

PARENTINGUL imbina stiinta si arta de a fi … parinte. UN COPIL ÎȘI ÎNCEPE VIAȚA CU MULT ENTUZIASM ȘI

Read More...

Mobile Sliding Menu