Delfinii albaştri la “MAGIA APEI INFORMATE” ediţia XXI

In Spiritual PR, Terapie & Sanatate, TV Totceeaceeste On
- Updated

Ajuns la ediţia XXI, evenimentul Magia apei informate susţinut de AQUA Carpatica, a adus un plus de autenticitate copiilor grădiniţei “Dumbrava minunată” din Pipera, Voluntari.  Daca nu de la natură şi de la animale, atunci de la cine am putea învăţa mai bine cum să ne simţim minunat în pielea noastră şi să fim autentici?  Indiferent ca e zi sau e noapte, copiii au aflat că fiecare din noi ramâne acelaşi  … om, cu lumini şi umbre, dar mereu întreg. Ne-au însoţit astăzi prietenii apelor delfinii, broscuţele şi balenele de pe planşele de colorat. Ne-au învăţat cum să ne accesăm mai uşor resursele interioare  astfel încât să “înotăm” printre emoţiile de zi cu zi. Ghidul copiilor, terapeuta Ileana Vlăduţ, i-a condus apoi printr-o călătorie imaginară în lumea apelor interioare, alături de delfinii albaştri, specialiştii în comunicare pură din mediul acvatic şi nu numai!

“Am uitat cine suntem cu adevărat. Numai atunci când ne jucăm rolul a cine suntem în mod autentic, ne bucuram de o viaţă împlinită.  Natura şi animalele ne oferă adesea lecţii preţioase despre autenticitate şi puritate. Să ne reamintim să păstrăm ceea ce este bun în mod natural şi să facem din asta un stil de viaţă.– Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale (http://perfectlotus.ro).

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media https://clubulmedia.ro/ și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE https://totceeaceeste.ro/.

You may also read!

Pancarde cu numele jucătoarelor și multe surpize de la Dr. Oetker pentru fanii de la BRD Bucharest Open

Fanii aflaţi în tribună la Arenele BNR au primit pancarde cu numele jucătoarelor din România la BRD Bucharest Open

Read More...

Uleiul de in: 6 Argumente pentru a bea câte 1 lingură în fiecare zi!

Uleiul produs din semințele de in are proprietăți curative și tămăduitoare pentru organismul nostru. În compoziția lui intră chimicale

Read More...

16 Citate motivaționale care te vor ajuta să gândești pozitiv! Calea spre succes începe de la gândurile tale!

În acest Univers, deții controlul total asupra unui singur lucru – asupra gândirii tale. Gândurile și sentimentele tale îți

Read More...

Mobile Sliding Menu