Despre avantajele antrenamentelor efectuate la sală, cu Ana Guther – instructoare Alexandreea Club Fitness & Spa

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 30 septembrie, de la ora 18:00, o va avea ca invitată specială pe Ana Maria Suciu Guther – manager pentru aerobic la Alexandreea Club Fitness & Spa.

În cadrul emisiunii moderată de moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, instructoarea, care este fostă componentă a lotului național de gimnastică ritmică, va vorbi despre avantajele antrenamentelor efectuate la sală comparativ cu cele făcute acasă.

“Cea mai mare satisfacție a mea vine când văd oamenii fericiți și împliniți după antrenamentele pe care le facem împreună la sala Alexandreea Club Fitness & Spa. Prin pasiunea mea, îmi doresc să determin cât mai mulți oameni să facă sport la sală și să înțeleagă că mișcarea este vitală deoarece ne menține tineri, optimiști și sănătoși. Îndemn oamenii să facă mișcare la sală pentru a se menține sănătoși cu toții și pentru a-și întări organismul. Sportul are foarte multe beneficii, atât la nivel psihic, cât și la nivel fizic”, a declarat Ana Guther.

La Alexandreea Club Fitness & SPA, proprietarul acestui club ultramodern, Alexandru Hârleșteanu a reușit să creeze o adevărată oază de relaxare și mișcare, alături de managerul executiv Bogdan Comșa și de o întreagă echipă de profesioniști, printre care și Ana Guther.

La 19 aprilie 2010, s-a inaugurat unul dintre cele mai moderne și complexe centre de mișcare din România, Alexandreea Club Fitness & Spa (fitnessandspa.ro), pe Bulevardul Basarabia, nr. 37-39 din București. Aici vin să se pregătească oameni de afaceri, artiști, sportivi, precum și o sumedenie de cetățeni străini.

Alexandreea Club Fitness & Spa are o suprafață de aproximativ 3.500 mp și oferă acces la sala de fitness, aerobic, cycling, piscină, saună, jacuzzi, masaj, cosmetică, cabinet de evaluare nutrițională, solar, la un teren acoperit de fotbal cu suprafață de joc artificială și la parcare privată. Este un centru de miscare si de relaxare, cu o suprafata de aproximativ 3500 mp, impartita pe cinci nivele. Serviciile Alexandreea Club Fitness & Spa sunt de cea mai inalta calitate si ofera acces la Sala de Fitness, Aerobic, Cycling, Piscina, Sauna, Jacuzzi, Masaj, Manichiua-Pedichiura, Cosmetica, Coafor/Frizerie, Cabinet de evaluare nutritionala, Solar, Teren de fotbal cu suprafata de joc artificiala si parcare privata. Alexandreea Club de Fitness & Spa are și un teren de fotbal acoperit, cu suprafață de joc artificială. Aici se desfășoară competiții de fotbal, cum este Cupa Corporațiilor, precum și meciuri de fotbal-tenis, badminton, volei și street basketball. Sala de aerobic, una dintre cele mai mari din București, are aproximativ 250 mp. Aici se desfășoară multe programe BodyART, Pilates, TAE BO sau Zumba Dance, care satisfac cele mai exigente cerințe. Aerobicul, numit și „gimnastica cu oxigen”, cuprinde mai multe tipuri de exerciții care antrenează inima și plămânii, eliminând stresul. La etajul 2 al clubului se află clasa de cycling, dotată cu gama de vârf a bicicletelor TechnoGym, numărul 1 mondial în domeniu.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica ”Alegeri Potrivite”, iar actorul Victor Yila va avea pastila ”Munca la negru”.

Cuvinte cheie