Emisiune aniversară “Business Philosophy“

Incepand din luna februarie 2020, emisiunea “Business Philosophy“ a fost deja vizionată timp de un an, în fiecare miercuri, de la ora 18:00, la Canal 33 pe toate rețelele de cablu naționale, DIGI, Telekom, Vodafone (UPC), Orange, precum și pe rețele de cablu regionale sau locale.

 

În cadrul acestor emisiunilor moderate de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, actorul Victor Yila a avut pastila “Munca la Negru“, iar rubrica “Alegeri Potrivite“ a fost prezentată de Ileana Vlăduț.

Ca o validare a profesionalismului, a temelor de calitate abordate și a invitaților de marcă, instituțiile media din presa centrală au preluat și citat numeroase subiecte dezbătute în cadrul emisiunilor Business Philosophy.

Au fost dezbătute teme din toate domeniile, începând din economie, psihologie, învățământ, medicină, protecția mediului, industria agro alimentară, gambling, tehnologie digitală, IT, marketing, publicitate, pînă la industria sportului cu invitați precum Larisa Iordachem, Victor Hănescu, Marian Drăgulescu, Helmut Duckadam, Iosif Rotariu sau Paul Georgescu.

Cuvinte cheie