Eroina Kassandra și acțiunile caritabile marca Iosif Rotariu

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc astazi, 1 iulie, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe fostul internațional de fotbal Iosif Rotariu.

Roti va vorbi în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei despre acțiunile caritabile făcute pentru fiica lui Kassandra, care a făcut aproape 50 de operații, dintre care 40 cu anestezie generală.

Pentru a o ajuta pe micuță, Iosif Rotariu a organizat de-a lungul timpului numeroase campanii caritabile la care au participat componenții Generației de Aur, Steaua 86 și numeroase alte vedete precum Stoicikov.

Iosif  Rotariu şi soţia sa, Dana, au adoptat-o pe Kassandra când aceasta avea 4 ani. Micuţa fusese arsă cu ţigara, desfigurată cu acid sulfuric, aruncată pe geam de la etaj, a avut unghiile smulse, maxilarul dislocat și plăgi pe tot corpul. La tot acest coșmar a suspus-o propria bunică. Pe lângă chinurile la care a fost supusă, fetiţa suferă şi de osteomielită, o boală a oaselor, care îi distruge articulaţiile.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri potrivite”, iar actorul Victor Yila va avea pastila ”Munca la negru”.

Cuvinte cheie