Inspir-expir si eliberez limitarile pentru a mentine greutatea optima

In Mental Coaching, Terapie & Sanatate On
- Updated

Daca vrei sa obtii rezutate si mai ales sa le mentii pe termen indelungat, e necesar sa faci curatenie in interiorul tau. Altfel, „deseurile” adunate sub pres nu fac decat sa te autosaboteze si te vei regasi iarasi in aceeasi bucla repetitiva de progres si regres. Acest principiu este valabil in toate domeniile vietii, insa as vrea sa fac referire in mod specific la impactul eliberarii emotionale asupra formei, dimensiunii si greutatii corpului fizic.

Dietele sunt benefice si necesare intr-o anumita etapa a procesului de „curatare” si de ajustare a greutatii corporale. Ne ajuta pentru a ne autodisciplina, deoarece orice obicei (pozitiv sau negativ) necesita timp pentru ca schimbarea sa se instaleze, dar mai ales ca sa o metinem fara efort.

Ne folosim de energia vointei proprii pentru a obtine rezultate (in masura in care este posibil, atat cat o avem!), dar acest proces ne consuma de multe ori si este nevoie sa ne … realimentam! Putem sa o facem in diverse moduri, incepand de la a petrece momente placute in compania unor oameni dragi sau intr-un cadru frumos de natura si pana la a apela la diverse tehnici de relaxare si terapii.

Indiferent de cum reuseseti sa te incarci pozitiv, e recomandat sa scapi mai intai de bagajul emotional de care nu mai ai nevoie, daca vrei sa inaintezi cu mai multa usurinta.

Elimina emotiile reprimate, pentru a ajuta corpul sa-si foloseasca inteligenta naturala de a se remodela intr-o varianta optima. 

Participa la programul „SLIM START – Recucereste-ti greutatea si viata”, ce include hipnoterapie, meditatie ghidata, vizualizare si terapie florala Bach, pentru a-ti depasi limitarile si a ajunge la forma, dimensiunea si greutatea OPTIMA pentru tine.

Detalii pentru programul SLIM STAR de grup gasesti aici:
https://www.facebook.com/events/2109080565857261/, iar daca optezi pentru varianta sedintelor individuale, gasesti mai multe informatii pe: https://www.slabirehipnoza.ro/

You may also read!

Cum ajuti un copil sa isi depaseasca anxietatea

Exista unele tehnici si strategii prin care orice parinte isi poate ajuta copilul sa depaseasca mai usor starile de

Read More...

Întărește-ți imunitatea, consumând mai multe… impresii plăcute. E ultimul sfat al cercetătorilor!

Imunitatea este ceea ce ne preocupă pe toți mai ales în sezonul rece și mai ales pe părinții care

Read More...

Româncele, învinse în finalele BRD Bucharest Open. Evantaie și pălării de la Dr. Oetker pentru spectatori

Canicula din Capitală a fost suportată mai ușor de spectatorii prezenți la partidele din faza finală la BRD Bucharest

Read More...

Mobile Sliding Menu