La multi ani, SOMA! 9 ani de activitate a Centrului Holistic din Bucuresti Centrul Holistic SOMA implineste 9 ani de activitate dedicată OMULUI, în întregul său!

Astăzi, 18 decembrie 2019, celebrăm cu bucurie, alături de Centrul Holistic SOMA, cei 9 ani de activitate susţinută în domeniul sănătăţii şi al terapiilor holistice.Fondatorii centrului, familia Dima, alături de  echipa de profesionişti formată din terapeuţi, maseuri, medici, psihoterapeuţi, consilieri, traineri de dezvoltare personală şi spirituală, astrologi, instructori de yoga şi alţi specialişti, ne asigură că şi în anul 2020 ne vor susţine holistic sănătatea şi ne vor răsfăţa toate simţurile.

Profităm şi noi de vacanţa de sărbători, pentru a reveni din luna ianuarie cu noi terapii şi oferte surpriză pentru toţi cei care îşi doresc  o viaţă plină de sănătate şi de împlinire pe toate planurile: fizic, energetic, emoţional, mental, sufletesc şi spiritual.

Dacă nu ai trecut înca pragul centrului Soma, ai mai jos informaţii referitoare la serviciile și evenimentele dedicate îmbunătățirii sănătății și stării de bine  de care poti beneficia în această locaţie.

Vă puteți verifica starea de sănătate în cadrul unor ședințe de evaluare și tratament, MEDICINA INTEGRATIVA. Scanarea este urmată de recomandări și tratamente naturale, adecvate pentru afecțiunile depistate.

Dacă doriți mai mult decât o relaxare corporală, terapeuții noștri vă oferă mai multe tipuri de MASAJE TERAPEUTICE, funcție de dorințele fiecăruia. Masaj Yumeiho, Shiatsu, masaj facial japonez, masaj cu echilibrare emoțională, reflexoterapie, terapia Bowen sau terapia Scenar, pentru refacerea echilibrului organismului. 

Terapia CranioSacrală te conectează la ritmul lichidului cefalorahidian, cel care hrănește și curăță Sistemul Nervos Central.
Vreți să găsiți soluții și să transformați tiparele psihoemoționale și convingerile negative? Ședințele de AccesBars sau ședințele de Psihoterapie Integrativă vă vor ajuta cu siguranță.

V-ați decis să vă remodelați corpul și să recăpătați un stil de viață sănătos, fără excese culinare, fumat sau alte dependențe? Vă oferim soluții în cadrul Programului de slăbire prin Hipnoterapie Slim Start– Recucerește-ți greutatea și viața, metoda inelul gastric virtual si tehnici de eliberare emoţională. 

Remediile Florale Bach vă sunt accesibile în cadrul sedinţelor de terapie florala Bach, ce tratează holistic omul,  echilibrand lui starea psiho-emoţională.

Doriți o reîntinerire naturală? Vă ajută Cristaloterapia Reîntineririi, o terapie de vindecare energetică și emoțională.


Vreți să vă îmbunătățiți starea de bine? Puteți participa la clasele de YOGA cu Simona – Qyogaflow, Yoga cu Tea și Carmen Yoga Loka.

Vreți să testați scaunul terapeutic cu pietre de sungit – un mineral extraordinar de benefic pentru sănătate? In cadrul sedintei veti experimenta senzatia de gravitatie zero si o relaxare profunda, regeneratoare, care accelereaza procesul de vindecare in intregul corp.


Copiii învăța să devină mai creativi în cadrul Atelierelor de creativiate Povestea mea.

 

ĺn cadrul atelierelor de Art-terapie desenarea mandalelor şi jocul cu cărţile terapeutice  îţi descătuşează subconştientul într-un mod blȃnd şi te ajută să eliberezi blocaje psiho-emoţionale, de care adesea nici nu eşti conştient.

Cu siguranță, toate aceste terapii individuale sau de grup oferite de Centrul Holistic Soma ne ajută să avem un trup mai sănătos, o minte mai limpede și un suflet mai liniștit și plin de bucurie.

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite, accesați www.holisticsoma.ro.
Şi, fiţi pregătiţi de noi oferte surpriză pentru anul 2020!
ĺncă o data LA MULȚI ANI Centrului Holistic SOMA, pentru cei 9 ani de activitate dedicată OMULUI, în întregul său!

(Ileana Vlăduț, terapeut holistic)

Cuvinte cheie