NU e doar o fiță! Pantofii chiar pot să îți ridice nivelul de încredere în tine – Află cum de AICI!

Din cauza obiceiurilor de cumpărare care pot fi, de multe ori, exagerate, femeile au ajuns să fie condamnate pentru dorința lor de a avea multe perechi de încălțăminte. Desigur, nimeni nu are efectiv nevoie de zeci de variante de pantofi. Totuși, se pare că, pentru unele persoane, faptul de a se încălța într-un mod atrăgător, care le subliniază silueta și care se potrivește cu restul ținutei, este un factor ce contribuie la o stimă de sine ridicată. Află de ce în cele ce urmează.

 

Cum poate perechea potrivită de pantofi să îți ridice stima de sine?

 

Ceea ce alegi să porți are un impact mare asupra stării tale psihice. Te poate face să te simți de neoprit sau, din contră, timidă, îngrijorată. Atunci când te îmbraci într-un mod care îți scoate în evidență frumusețea, diferența va fi vizibilă în starea ta de spirit. Astfel, moda ajunge să joace un rol deosebit, reușind să îți dea puterea de a-ți ține capul sus și de a înfrunta provocările fiecărei zile cu optimism. Pantofii se remarcă în mod deosebit în acest sens.

 

În prezent, pantofii sunt mai mult decât funcționali

 

Încălțămintea poate spune foarte multe despre o persoană. O culoare vibrantă sau un stil feminin au puterea de a-ți îmbunătăți dispoziția și chiar de a te face mai plăcută în ochii celorlalți. Indiferent că este vorba despre o pereche de stiletto sau despre o variantă mai comodă, precum aceste modele de balerini eleganți pentru dame, oamenii te vor judeca, mai întâi, pe baza aspectului tău. Pentru a putea păși cu încredere, va trebui, în primul rând, să îți placă ție ceea ce vrei să transmiți prin vestimentație.

 

Bineînțeles, rolul funcțional al pantofilor nu trebuie subestimat. Aceștia trebuie să îți protejeze bine piciorul când calci pe suprafețe inconfortabile, elemente dure sau când vremea e nefavorabilă. Totuși, din ce în ce mai mult, se pare că menirea lor trece dincolo de practicabilitate.

 

Evoluția modei îți permite azi să alegi o încălțăminte care este unică și care poate să îți scoată în evidență personalitatea. O pereche ideală va avea un impact pozitiv puternic asupra încrederii tale în propriile forțe și capacități.

 

 

Pantofii potriviți îți pot oferi oportunități la care nu te-ai așteptat

 

Unul dintre motivele pentru care doamnele continuă să cumpere încălțăminte de care nu au neapărat nevoie este faptul că pot începe multe conversații interesante, pornind de la acest subiect.

 

Vei putea aborda mai ușor persoane, complimentându-le, pur și simplu, astfel: „Wow! Ce pantofi frumoși!”. La rândul lor, oamenii vor vrea să te cunoască mai bine, dacă vei fi încălțată cu ceva deosebit, ceva care să scoată în evidență faptul că nu ești ca toți ceilalți și că poți oferi ceva mai mult.

 

De altfel, chiar actul în sine de a cumpăra pantofi te poate ajuta să legi prietenii noi. Spre exemplu, poți invita o colegă de serviciu, de care vrei să te apropii, la o sesiune de shopping, în loc să o chemi să serviți prânzul împreună. Vei afla, astfel, mai multe și despre preferințele ei.

 

Așadar, arătând și simțindu-te bine, dar având și noi prieteni la locul de muncă, vei fi atât de încrezătoare încât ceilalți vor dori să îți afle secretul.

 

Atunci când cumperi încălțăminte nouă, nu uita că, în plus, aceasta trebuie să fie și foarte confortabilă. Nimeni nu poate să fie încrezător, dacă merge șchiopătând din cauza pantofilor. Ție ce îți dă încredere în fiecare zi?

 

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com