Pianistul Nicolae Dumitru, în recitalul ‘’Culori și umbre’’ de la Ateneu

In Succes Press & PR On
- Updated

Pianistul Nicolae Dumitru nu are apariții dese. Nu este un frecvent al scenei bucureștene care oscilează anual între Ateneu și Sala Radio. Tocmai de aceea, evenimentele în care participă sunt adevărate… evenimente.

Nu este vorba doar despre un pianist care concertează la Londra, Viena, Moscova, Madrid sau în alte capitale europene. Este vorba despre o personalitate deosebit de puternică și versatilă, care stabilește un contact energetic extrem de puternic cu publicul. Adică, mai pe românește, îl cucerește imediat.

Pe 5.03.2019 Sala Mare a Ateneului Român va găzdui recitalul ‘’Culori și umbre’’, în care Nicolae Dumitru va interpreta 12 Preludii de Claude Debussy și ‘’Tablourile dintr-o Expoziție’’ de Modest Mussorgski, sprijinită de Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești.

Un program redutabil, de mare forță, care îmbină virtuozitatea instrumentală cu rafinamentul și finetea filigranului emoțional. Se poate spune: ‘’Debussy? Mussorgski? Prea complicat, asta este un program bun numai pentru melomanii căliți în sălile de concert, nu pentru publicul larg…’’.

Nicolae Dumitru a demonstrat la fiecare apariție a sa că știe să comunice cu publicul și să îl tină captiv emoției sale artistice independent de gradul de dificultate al programului interpretat. 

Iar aici vom avea un element inedit: Preludiile de Debussy, adevărate capodopere de culoare muzicală, vor fi ‘’ilustrate’’ de proiecții video, realizate special pe atmosferă și imaginea fiecărui preludiu în parte. Un spectacol special, care are ca precedent doar evenimentele realizate de Alexandru Tomescu. Un adevarat tur de forță instrumentală, îmbinat cu o personalitate deosebită și cu un spectacol de imagini. Ce poate fi mai promițător ca eveniment cultural?

You may also read!

REȚETA ZILEI de 19 Iunie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

De la JuJutsu la Fitness si inapoi

Primul contact cu lumea artelor martiale l-am avut la varsta de 12 ani atunci cand parintii m-au inscris la

Read More...

Om Tare Tuttare Ture Soha – cea mai frumoasa mantra din lume. Te elibereaza de stres, anxietate si ganduri negative!

Aceasta mantra este cunoscuta in lumea intreaga si te ajuta sa experimentezi pacea si dragostea in forma ei deplina.

Read More...

Mobile Sliding Menu