Placarea cu aluminiu la exterior pentru ferestre si usi

Urmeaza sa cumperi usi de intrare ori ferestre si te intrebi la ce aspecte ar trebui sa fii atent? Doresti sa aflii cele mai noi noutati din domeniu si sa afli care sunt trucurile ce iti pot oferi mai mult confort, mai multa eficienta energetica si o estetica de top? Afla azi mai multe despre importanta folosirii tamplariei placate cu aluminiu, la exterior.

Gratie progreselor tehnologice recente, ferestrele si usile de acest tip aduc o serie de avantaje:

  • o rezistenta sporita la fenomenele meteo
  • o imbunatatire a esteticii ferestrelor sau usilor alese
  • o extindere durata de viata si de utilizare a acestor produse

Descopera produsele Helios din segmentele Elegant 76, Performant 88 Premium,  Robust 76 Premium – ce implinesc aceste cerinte.

In detaliu

Nu este surprinzător faptul că ușile și ferestrele din aluminiu continuă să fie la fel de populare si acum, in 2022. Sunt robuste, durabile și cu adevarat elegante.

Cu toate acestea, mulți oameni încă asociază ramele cu aluminiu doar cu un singur criteriu – designul contemporan. Totusi, acest metal este mai potrivit pentru casele tradiționale decât ați putea crede.

Finisaje

Ușile și ferestrele cu aluminiu sunt mult mai versatile decât cred oamenii. Există o serie de opțiuni de finisare disponibile pe care să le analizați și toate pot influența cât de bine se va încadra materialul în designul final.

Culori diferite

Acoperirea cu pulbere folosită la majoritatea ușilor moderne cu aluminiu este disponibilă în peste 150 de culori. Indiferent cât de tradițional ar fi restul design-ului tău, poți fi sigur că îți vei introduce ușile sau ferestrele în imaginea de ansamblu; este practic imposibil să nu găsești cel puțin o culoare care să arate bine.

Finisaje imitatie

Desigur, nu trebuie sa vă limitați doar la culorile tradiționale. Este posibil să achiziționați rame cu aluminiu care imită lemnul masiv. Dacă ești un fan al designului clasic, probabil că ești și un fan al lemnului masiv. Este de înțeles; lemnul masiv ar putea fi cel mai elegant material de pe piață.

Standardele de fabricație de astăzi înseamnă că vă puteți bucura de această estetică interioară clasică combinată cu duritatea exterioară și durabilitatea aluminiului. Ca să nu mai vorbim de faptul că aceste uși și ferestre necesită mult mai puțină întreținere decât cele din lemn.

Finisaje naturale

În designul potrivit și în contextul potrivit, metalul „plat” poate arăta absolut superb. Un bun exemplu ar fi un depozit transformat, unde metalul este expus pentru a-și arăta rolul în construcția originală. Rezultatul este un aspect clasic cu o senzație contemporană.

Asadar, de ce sa nu alegi acest mix de succes? Descopera acum tamplaria placata cu aluminiu, la exterior, in oferta HELIOS.