Plinte din lemn – de ce merită să fie aleasă?

Lemnul este un material atemporal care este utilizat pe scară largă și într-un element discret, dar extrem de important, care sunt plinte. Datorită funcțiilor lor practice, acestea fac parte integrantă din orice proiect de finisare interioară.

Plinte interioare

În general, de neobservat, dar necesar în orice cameră. Plinte joacă un rol important în fiecare cameră. Sunt o barieră, astfel încât mobilierul și alte obiecte să nu deterioreze fundul peretelui. În plus, maschează imperfecțiunile din rostul de dilatație. Plintele sunt un element fără de care este imposibil să se creeze un interior atractiv din punct de vedere vizual.

Plinte din lemn – cele mai importante avantaje

Fără îndoială, plintele din lemn își îndeplinesc perfect cea mai importantă funcție, nu doar din punct de vedere estetic, ci și din punct de vedere al aplicației practice. De ce merită să alegi acest tip de muluri? Iată cele mai importante motive:

  • Plintele din lemn se disting prin valori estetice ridicate. Ele reflectă perfect frumusețea materialului natural, subliniind modelul vizibil al granulelor sale.
  • Lemnul a fost considerat unul dintre cele mai la modă materiale de interior de multe sezoane. Designerii apreciază numeroasele sale avantaje și caracterul atemporal, motiv pentru care elementele realizate dintr-un astfel de material sunt întotdeauna incluse în preț. Plintele din lemn sunt completarea perfecta a unui interior decorat in conformitate cu tendintele contemporane.
  • Este de remarcat faptul că plintele din lemn arată foarte impresionant de-a lungul anilor.
  • Plintele din lemn sunt o alegere populară printre persoanele cărora le pasă de mediu. Este un produs complet natural, propice sănătății gospodăriei (în special a celor care suferă de alergii).
  • Acest tip de plinte creează o suprafață frumoasă, uniformă cu podeaua din lemn. Efectul unei astfel de combinații este mărirea optică a interiorului și oferindu-i un caracter mai confortabil.
  • Plintele din lemn sunt, de asemenea, ușor de reîmprospătat. Doar curățați-le și le puteți picta din nou.
  • Instalarea plintelor este acum la fel de ușoară ca și în cazul altor materiale. Asa numitul cleme de montare care permit atașarea ușoară a elementului, precum și îndepărtarea rapidă a acestuia fără utilizarea de unelte.
  • Plintele din lemn nu se deosebesc de alte tipuri nici in ceea ce priveste functiile suplimentare. Au caneluri speciale în care este posibilă ascunderea cablajului. Această soluție vă permite să creați un interior care nu este doar estetic, ci și mai sigur.

Plinta din lemn Barlinek

Dacă ne decidem pe plinte din lemn, să avem grijă de calitatea lor înaltă alegând mărci de la producători dovediți. Una dintre ele este, fără îndoială, compania Barlinek, care oferă plinte 100% din lemn. Poti alege modele furniruite, adica din furnir natural, foliat sau vopsit. Varietatea mare în ceea ce privește forma și culoarea facilitează potrivirea plintelor din lemn cu o anumită pardoseală din lemn.

Cuvinte cheie