Practica flacarii violet transmuta aspectele negative

Articolul de fata este inspirat de cartea “Flacara Violeta-Pentru vindecarea corpului, a mintii si a sufletului”, scrisa de Elizabeth Clare Prophet si aparuta la Editura Meteor Press.

Aceasta energie luminoasa, combinata cu tehnica vizualizarii, are calitatea speciala de a sterge si a transmuta aspectele noastre negative. Publicul larg a inceput sa afle despre flacara violeta in anii 1930, cand Guy si Edna Ballard au pus bazele Centrului de Activitati Religioase “Eu Sunt.”Apoi, dupa 1961, Mark Prophet a primit si mai multe revelatii despe Flacara Violeta.

Flacara violeta transmite o senzatie de elan-de vibratie, buna dispozitie si vitalitate. Va ajuta sa fiti  recunoscatori si iertatori si face toate astea transmutand karma negativa.

Energia negativa se poate manifesta in multe feluri, de la boli si accidente pana la obiceiuri adanc inradacinate, care va impiedica sa va intelegeti bine cu ceilalti. Aceasta negativitate este inregistrata in aura, respectiv in campul energetic care inconjoara campul fizic.  Aura reflecta gandurile si sentimentele pozitive, dar si sentimentele de manie, ura, gelozie sau frustrare. Ea include vibratii pe care le adunati de la cei din jur, precum si propria karma acumulata si inregistrari din vietile trecute.

Solutia este flacara violeta, solventul miraculos care dizolva energia negativa. Invocand flacara violeta dimineata sau seara, intre cinci si cincisprezece minute zilnic, veti fi ajutati sa va mentineti pe durata intregii zile un sentiment de pace, indiferent ce vi s-ar intampla

Odata ce veti incepe sa folositi puterea flacarii violete pentru a va curata aura, veti descoperi ca aceasta poate determina schimbari pozitive la toate nivelurile existentei. Cu cat mai mult invocati flacara violeta, cu atat va eliberati de conditiile limitative. Dupa aceea, in calitate de instrumente ale iubirii lui Dumnezeu, veti fi si dumneavoastra mai capabili sa-i ajutati pe altii. Veti descoperi ca atunci cand oamenii intra in contact cu aura dumneavoastra, beneficiaza de vindecare si de innobilare sufleteasca.

Flacara Violeta provoaca modificari cand trece prin trupurile noastre. Inlaturand deseurile emotionale si alte substante calcificate, ea poate da corpurilor posibilitatea sa se reconecteze la mecanismul natural de vindecare.

Pasi pentru a pune in actiune flacara violeta:

1. Stabiliti in fiecare zi o perioada de timp dedicand-o invocarii flacarii violete. Veti beneficia cel mai mult daca veti consacra cel putin 15 minute zilnic pentru a rosti invocatiile fara intrerupere.
2. Incepeti lucrul cu flacara violeta printr-o rugaciune. Spuneti o rugaciune in care sa le cereti Maestrilor Inaltati si ingerilor sa vina sa va ajute.
3. Inainte de a incepe sa folositi flacara violeta, cereti protectie. Niciodata nu trebuie invocata flacara violeta inainte de a solicita mai intai protectie. De aceea, este nevoie sa va protejati aura cu energia protectoare alba si albastra. Invocati tubul de lumina si de protectie a Arhanghelului Mihail.
4. Rostiti invocatia la inceput mai lent, apoi mariti viteza, pe masura ce o repetati de mai multe ori. Exemplu de invocatie: Eu sunt o fiinta de foc violet/ Eu sunt puritatea dorita de Dumnezeu.
5. Utilizati vizualizarile ca ajutor in munca voastra spirituala. Daca inchideti ochii si va concentrati asupra centrului energetic dintre sprancene, puteti vedea uneori cu privirea interioara flacara violeta la lucru.

Cand invocati flacara violeta, va puteti vizualiza inconjurati de un stalp de foc violet cu un diametru de circa 1,8 m si inalt de circa 2,7 m. Urmariti flacara violeta prinzand viata, ca si cum ati viziona un film. Pastrati in minte vizualizarea in timp ce invocati flacara violeta si in tot restul zilei.

Folositi flacara violeta in fiecare zi. Unul dintre momentele cele mai potrivite pentru invocatii este dimineata devreme. Daca acesta este primul lucru pe care il faceti dimineata, veti avea o zi mult mai linistita.

Sursa : https ://www.damaideparte.ro/cele-mai-bune-carti/flacara-violeta-pentru-vindecarea-corpului-a-mintii-si-a-sufletului/

Cuvinte cheie