PROGRAM ONLINE „NEW YOU – greutatea ta optima”. Ar fi bine sa-ti placa de tine cand stai izolat

Daca esti sanatos, te felicit. Asa sa fie si in continuare.

Daca te simti bine in pielea ta. Bravo! Inseamna ca ai lucrat mult cu tine in toti acesti ani. Intotdeauna este insa loc de mai bine!

In aceasta perioada … mai tulbure, preventia este foarte utila. Pe langa igiena personala si spalarea mainilor, reguli de bun simt, pe care nu le-am inventat acum, este de recomandat sa nu ne expunem mai mult decat este necesar unui mediu exterior, care nu se stie daca este sau nu „imbogatit” cu particule … virusate.

Nu este cazul sa punem mai mult gaz pe foc si sa perpetuam o stare de panica, care doar ne slabeste si mai mult sistemul imunitar, invitand bolile la noi acasa si in corpul nostru.

Sa avem calmul si autodisciplina necesare pentru a aplica cu discernamant pasii care ne sunt recomandati de medicii specialisti si de autoritatile competente pentru solutionare.

Cum, cu siguranta, deja te afli in aceasta „vacanta” impusa intr-un mediu mai izolat, vei petrece aproape permanent timpul  … doar tu cu tine. Nu ca pana acum nu ai fi stat 24 de ore din 24 tu cu tine, dar acum vei deveni mai constient de … tine si de obiceiurile tale.

Asadar, as zice ca este o perioada perfecta, in care ar fi indicat sa te simti cat mai bine in pielea ta.
Atat fizic, psihic, dar si sufleteste.

Ai oportunitatea de a accesa o noua varianta a ta, pe care o poti „construi” din confortul casei tale, exact asa cum iti doresti!

Acceseaza varianta ONLINE pentru sedintele Programului de reducere a greutatii corporale prin hipnoterapie, metoda inelul gastric si remedii florale Bach.

Sedintele se desfasoara in cadrul platformei online Zoom. Aplicatia  Zoom se poate descarca gratuit de pe internet pe orice calculator, laptop, tableta sau telefon mobil. Poti accesa in acest mod o noua varianta a ta, din confortul casei tale.

In varianta ta preferata, te invit sa iti programezi o minte sanatoasa intr-un corp sanatos, avand greutatea optima si obiceiuri sanatoase, benefice pentru tine.”

     Afla mai mute detalii si beneficiile programului AICI.

Ileana Vlăduț
Terapeut holistic & coach
Terapeut BFRP remedii florale Bach
Practician terapii energetice si hipnoterapie I.G.V.

 

Cuvinte cheie