Sănătate pe toate planurile – De la medicină integrativă, la yoga şi menţinerea greutăţii corporale, toate sub acelaşi acoperiş la Centrul Holistic Soma

In Terapie & Sanatate On
- Updated

Indiferent de varsta sau de anotimp avem nevoie sa ne improspatam eneregia, sa ne relaxam si sa fim mai atenti la ceea ce corpul ne transmite.

O varianta placuta si benefica, la care putem apela in acest sens, ne vine in intampinare la Centrul Holistic Soma, din Bucuresti, unde medicina integrativa si starea de bine se simt ca la ele acasa.

Va invitam sa puneti accentul pe preventie si sa apelati la o scanare non invaziva, efectuata cu aparate moderne de biorezonanta. Veti obtine tabloul complet al starii dumneavoastra de sanatate si veti beneficia de recomandarile de tratament optime, oferite de medicul specialist.

Daca simtiti nevoia de relaxare, energie proaspata, amplificarea starii de bine prin asane si miscari blande, clasele de Yoga sunt perfecte si vin la „pachet” insotite de o doza buna de joaca, de sunet, de zambete si de bucurie. Atat pentru dumneavoastra, cat si pentru copii.

La invitatie au raspuns pana acum cu acelasi entuziasm atat cei mici, cat si adultii, beneficiind cu totii de miscari de relaxare combinate cu asanele yoga, stimulare senzorila prin atingere blanda, prin sunet si prin mesaje cu sugestii pozitive, aduse de cardurile oracol, dar mai ales de Tea, instructor de yoga.

Daca simtiti ca s-au adunat prea multe emotii negative in corp si ca nu mai aveti controlul asupra obiceiurilor dumneavoastra alimentare, sedintele Programului „Slim Start – Recucereste-ti greutatea si viata” va vor ajuta sa creati noi obiceiuri de viata si alimentare, astfel incat sa redobanditi forma si greutatea corporala optima, cat si un stil de viata sanatos. Veti fi ghidati, prin tehnici de vizualizare, hipnoterapie si NLP si veti beneficia de suportul oferit de remediile florale Bach, pentru a readuce echilibrul si amonia in corpul fizic, mental si emotional.


Centrul Holistic Soma va invita la un plus de sanatate si de stare de bine.

(Ileana Vlăduț, terapeut holistic)

You may also read!

REȚETA ZILEI de 22 Octombrie pentru a FI OM (Sportiv!)

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Antreneaza“muschii” fitness-ului spiritual pentru a te simti fericit, energic si in echilibru

Multi stim cum sa ne mentinem corpul in forma, dar stim sa avem grija si de minte? Asa cum

Read More...

REȚETA ZILEI de 21 Octombrie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Mobile Sliding Menu