Tehnici de supraviețuire și rolul familiei, cu Yamato Zaharia

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată astazi de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe Yamato Zaharia, campion mondial și european la kempo și  expert în tehnici de supraviețuire.

Yamato Zaharia va vorbi în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre colecție sa impresionantă de titluri – este multiplu campion național, dublu campion mondial și multiplu campion european într-unul dintre cele mai complexe și spectaculoase sporturi de luptă, kempo.

De asemenea, Yamato, care este și arbitru în artele marțiale, va dezvălui din secretele tehnicilor de supraviețuire și importanța familiei în obținerea performanței.

Yamato, care este și arbitru în artele marțiale, a mai câștigat titlul de campion absolut “Fight 4 U Club”, după ce a învins mai mulți luptători activi din Legiunea Străină, primind, ca trofeu, steagul Legiunii Fight 4 U Club.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica ”Alegeri Potrivite”, iar actorul Victor Yila va avea pastila ”Munca la negru”.
Cuvinte cheie