Terapii și ateliere – o recomandare a specialiştilor de la Centrul Holistic Soma

Centrul Holistic Soma vine în întâmpinarea noastră cu o serie de servicii și evenimente dedicate îmbunătățirii sănătății și stării de bine.

Vă puteți verifica starea de sănătate în cadrul unor ședințe de evaluare și tratament prin MEDICINĂ INTEGRATIVĂ.  Scanarea este urmată de recomăndări și tramente naturale, adecvate pentru afecțiunile depistate.

Dr. Iulia Vlad, căreia ȋi urăm un călduros la mulţi ani astăzi, cu ocazia zilei sale de naştere, asigură evaluarea, cȃt şi recomandarea remediilor optim benefice pentru dumneavoastră.

Puteți apela și la varianta de evaluare din punct de vedere genetic, inclusiv ANALIZA TEGUMENTARĂ și IRIDOLOGIE.

Dacă doriți mai mult decât o relaxare corporală, terapeuții centrului vă oferă MASAJ Yumeiho, masaj facial sau TERAPIA SCENAR, pentru refacerea echilibrului organismului. Vă recomandăm și un masaj de echilibrare emoțională, unul terapeutic CRANIO-SACRAL ori REFLEXOTERAPIE.

Vreți să găsiți soluții și să transformați tiparele psiho-emoționale și convingerile negative? Ședințele de ACCESS BARS sau ședințele de PSIHOTERAPIE INTEGRATIVĂ vă vor ajuta cu siguranță.

Doriți sa vă cunoașteți mai bine și să evoluați? Specialistii vă conduc pe calea potrivită în cadrul ședințelor de CONSILIERE PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ sau COACHING.

V-ați decis să vă remodelați corpul și să recăpătați un stil de viață sănătos? Vă oferim soluții în cadrul Programului de slăbire prin HIPNOTERAPIE  – metoda inelul gastric virtual, tehnici de eliberare emoţională și remedii florale Bach.

Vă așteaptăm la sesiunile individuale sau de grup de armonizare vibrațională prin meditația cu Boluri Tibetane.

Vreți să vă îmbunatățiți starea de bine? Puteți participa la clasele de relaxare prin MEDITAȚIE și YOGA.

Ȋn cadrul ATELIERULUI DE DESEN MANDALE și joc terapeutic, explorăm subconştientul şi devenim mai creativi. Nici cei mici nu au fost uitați. Copiii peste 9 se pot bucura, învățand desenul mandalelor alături de adulţi.

Cu siguranță toate aceste terapii individuale sau de grup oferite de Centrul Holistic Soma ne ajută să avem un trup mai sănătos, o minte mai limpede și un suflet mai liniștit și plin de  bucurie.

Vă așteptăm cu multă dragoste!

Cuvinte cheie