Un alt fel de a trata ADN-ul

Tendinta umana este accea de a prefera lucrurile simple, desi paradoxal cateodata ne regasim in situatii pe care le-am numi complicate. Chiar si creierul uman, functioneaza la fel, cu consum minim de energie, asigurand supravietuirea. Din acest motiv, acest super-sistem foarte bine pus la punct, creaza sau preia tipare mentale, functionand ulterior potrivit acestora, cu un minim de consum.

Poate ca din acest motiv tindem sa preferam teoriile mai simple. Ca de exemplu ceea ce stim despre ADN. In scoala, la biologie am invatat ca ADN-ul este compus din doua catene. Mult mai tarziu am aflat ca exista si altele, considerate mai degraba “junk”, ramasite fara sens, fara functie in structura noastra de baza. Putin ciudat ca acest super-sistem cu inteligenta proprie, templul nostru in care locuim, sa creeze, in structurile noastre de baza, in ADN, catene, si/sau ramasite de informatie nefolositoare, nu crezi?

Totusi, continuand pe aceasta idee, din ce in ce mai des se vehiculeaza in lumea spirituala despre un ADN format din 12 catene, si nu din doua cum am invatat. Ba, mai mult, exista si cateva dovezi stiintifice ca ADN-ul nostru se modifica, raspunzand la razele Gamma emise de Soare. Exista si ceva documentari, mai ales ale cercetatorilor rusi, despre ADN-ul format din 12 catene.
Desi lumea stiintifica, face pasi importanti, dovedind lucruri cunoscute de foarte multi ani in spiritualitate (aura, chakre, efectele meditatie s.a.) per ansamblu insa, nu a pus punctul pe i, dovedind functionalitatea “ramasitelor” de ADN.

Indiferent daca esti de parere ca ADN-ul este format din 2 catene sau din 12, un lucru este clar, ADN-ul, aceasta bibleoteca imensa raspandita in toate structurile noastre, contine toate informatiile despre noi, toate informatiile de care avem nevoie, si chiar despre strabunii nostri. In ea se regasesc darurile noastre cu care am venit pe acest Pamant. Toate lucrurile pe care le-am experimentat si invatat aici, fie ele bune sau rele, se regasesc tot aici, in memoria celulara.

Ba chiar mai mult secventele de ADN, contin informatii cu referire la posibile blocaje mostenite din familie, din strabuni. In cazul meu, catena venita de la strabunii din partea tatalui, continea o “deformatie”, un blocaj pe aspectul financiar. Pe cand cea de la strabunii din partea mamei, venea cu o posibila tendinta spre o anumita adictie. Tratate din punct de vedere spiritual, holistic, aceste aspecte se pot remedia, in masura in care lectia respectiva nu mai este necesara. “Deformatiile”, “franturile”, “sparturile” sau “spatiile lipsa” se pot repara. In acest fel cel putin doua aspecte sunt rezolvate: vindecam pe linie familiala, astfel incat blocajul sa nu se transmita mai departe, si iesim si noi din bucla tiparului anterior, creandu-ne in acest fel conditii mai prielnice pentru experientele in care ne aflam.

Acesta este doar unul dintre aspectele bifate la grupul de lucru de All Love din weekend, de la Brasov. Lucrul cu iubitoarea energie SKHM / All Love, este cunoscut mai ales din prisma efectelor sale de armonizare asupra corpului emotional, insa nu numai. Printre celelalte aspecte prin care grupul a trecut in weekend s-au numarat si:
lucrul cu umbra – acceptarea ei;
impamantarea;
regasirea puterii interioare si acceptarea ei;
copilul interior – regasire si vindecare;
vindecarea traumelor ascunde adanc in subconstient;
deschiderea inimii superioare;
fluidizarea blocajelor emotionale;
intarirea conexiunii cu Sinele Superior si manifestarea lui aici;
armonizarea aspectelor ce tin de intelegeri din alte vieti, pentru binele suprem al tuturor fiintelor implicate.
 
Despre alte aspecte vom vorbi intr-un articol viitor.
Pentru asistenta in regasirea misterelor ascunse in ADN (fie ca vorbim de vindecare pe linia familiala sau de repararea blocaje mostenite din strabuni), pentru terapii holistice, sesiuni si grupuri de lucru All Love la Brasov, indrazneste si contacteaza-ma.

Cu toata iubirea, All Love
Andreea Cristina Chis
www.sproutsoflight.com