„Un vis ȋmplinit. Felisa de campioni Maine Coon” – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată astăzi, 9 februarie, de la ora 22:00, îi va avea ca invitați speciali pe Gina si John Alban, fondatori ai felisei de exemplare Maine Coon „Gina’s Dream”. Alaturi de noi, in studio, vom avea si invitati felini …. surpriza!

Cel mai recent concurs de feline a avut loc pe 4-5 februarie la Amsterdam (North Sea Winner 2023 – Mundicat). Gina si John Alban ne-au reprezentat ţara cu succes, prin exemplare feline deosebite.

Ȋn cadrul emisiunii vom afla cum aratǎ viaţa lor „ȋntre turnee”, la competiţii, dar si acasǎ, la felisǎ, care sunt tainele procesului de creare – concepere a noilor campioni, cum ne pot ȋmbunǎtǎţi viaţa pisicile Maine Coon, dar şi multe altele detalii din industira competiţiilor de profil.

Rasa de pisici Maine Coon a apărut pentru prima dată în America de Nord, statul Maine (de une îi provine și numele). Mai este denumita si “Uriașul Blând” datorită faptului că este cea mai mare pisică domestică și pentru că este sociabilă.

Cuvinte cheie