Acesează succesul cu cheile personale

Emisiunea „Business Philosophy” de la Canal 33, programată joi, 30 iunie, de la ora 22:00, l-a avut ca invitat pe Orlando Daniel Stoicescu, expert in decondiționare si reconditionare :)) mentală, emoțională și fizică,

 si ambasador al sistemului Cheile Genelor.

Am discutat despre mitul succesului. Succes versus esec? Ce obstacole intalnim cel mai des in calea sucesului? Ce reprezinta succesul pentru fiecare dintre noi si cum putem folosi cunoasterea propriilor chei … ale genelor pentru a ne manifesta geniul.

Procesul decondiționării presupune descoperirea programelor (condiționărilor) pe care le urmăm inconștient și ulterior a alege pe care să le rulăm în continuare și pe care să le oprim.

Cei mai mulți oameni se forțează pentru a elimina anumite programe, înlocuindu-le cu alte programe pe care alții le spun că sunt benefice.  Când geniul nativ iese la suprafață, alegerea se face de la sine, în mod organic. În acest mod descoperim nevoile noastre autentice, nu încercând să le forțăm prin dictatura minții ci prin a crea o conexiune între minte, corp fizic și părțile nevăzute ale ființei noastre.