Mandale cadou

Mandale cadou

MAGAZINUL ONLINE DE MANDALE  – Cadouri pentru Suflet

Daca vrei sa daruiesti si sa aduci bucurie celor dragi: prieteni, familie, rude, colegi sau chiar unor oameni pe care nu ii cunosti inca, poti sa le oferi drept cadou o MANDALA. 

„Am mostenit de la strabunicul Constantin Brancusi viziunea sa pura si simpla referitoare la ceea ce insemna viata in profunzimea ei. Ii continui munca prin forma si culoare, sculptand subconstientul prin desen mandale si joc terapeutic, pentru ca tu sa-ti continui drumul de dezvoltare personala” – Ileana Vladut, stranepoata maestrului Brancusi si ghidul tau in acesta calatorie.

COMANDA AICI  sau trimite un email la  ileana@perfectlotus.ro.

MANDALA  este PICTATA  MANUAL, personalizata, in functie de numele si data nasterii persoanei pentru care doresti cadoul. De ce sa cumperi o mandala?

  • Iti ofera, prin contemplare, propriile raspunsuri ce izvorasc din subconstient, intr-un mod placut, relaxant si  plin de culoare;
  • Este un instrument ideal pentru meditatie si amplificarea  starii de bine;
  • Este un obiect decorativ original, deosebit si inspirat pentru casa sau biroul tau;
  • Ai ocazia sa oferi un cadou original … de suflet!

Mandala personalizata este conceputa astfel incat sa trezeasca VARIANTA IDEALA (OPTIMA) a persoanei careia ii este adresata.

Alge varianta potrivita pentru tine:

1.  MANDALA  TABLOU CANVAS

Mandala este personalizata, pictata manual, pe canvas, folosind tehnica desenului in puncte, cu vopsea acrilica.  Dimensiunile mandalei:  20X20 cm, 30X30 cm sau 40X40 cm.

Mia jos, la finalul aceastei pagini, ai o galerie cu mandale deja pictate, din care poti alege.

2.    MANDALA INSCRIPTIONATA 

Poti opta pentru varianta de mandala inscriptionata pe material ceramic (CANA) sau textil (PERNA, TRICOU etc).

Când privim  Mandala Personalizata, ea ne armonizează forul interior, ne aduce liniște și pace, ne pune în echilibru, stimulează în noi idei creatoare, capabile să se orienteze spre un țel constructiv.

             Despre mandala

Mandala este un desen în formă de cerc, care are la baza construirii sale geometria sacră. În limba sanscrită, ”manda” înseamnă cerc și sferă, iar ”la” are sensul de conținător. Desenul circular simbolic al mandalei reprezintă macro și micro universul, și ființa umană în multi-dimensionalitatea sa.

Mandala funcționează ca o psihogramă care activează și accelerează transformarea și recalibrarea internă în acord cu scânteia divină din om, cu dorința sufletului. Este un instrument puternic care acționează atât în plan corporal, trupesc, cât și mental, psihic.

Mandala vibrează armonios cu ființa noastră, fiind parte din construcția noastră cosmică, ne pune în acord cu noi înșine, cu părțile profunde din noi.

Carl Gustav Jung, psihanalist elvetian, a explicat că nevoia de a desena și privi mandale a apărut în timpul momentelor sale intense de dezvoltare personală. Apariția lor indică faptul că la nivelul psihicului are loc o profundă reechilibrare.

Jung era convins că pictarea mandalelor personale îl face pe individ să acționeze integral asupra personalității. El mai afirma că atunci când sinele reușește să se exprime prin desen, inconștientul răspunde determinând o atitudine de reverență față de viață.

De aceea, când privim o mandala  se considera ca aceasta ne armonizează forul interior, ne aduce liniște și pace, ne pune în echilibru, stimulează în noi idei creatoare, capabile să se orienteze spre un țel constructiv.

 

Ai mai jos cateva mici exemple dintre mandalele executate.