Cântăreața Cristiana Dorin – o voce şi un suflet care nu se uită niciodată. LA MULTI ANI

Cristiana Dorin Costache s-a făcut remarcată prin vocea fermecată la numeroase festivaluri interne și internaționale. Ea a susținut spectacole la dineurile oficiale organizate de fostul prim ministru al Greciei, Andreas Papandreu și este cunoscută drept cântăreața preferată a fostului președinte Traian Băsescu, de la o terasă din Olimp.

Cristiana continua sa ne incante si acum sufletele cu cantece dintr-un vast repertoriu national si international. Atat in Bucuresti, cat si in tara, cunoscuta cantareata este invitata sa cante la evenimente publice sau private (nunti, botezuri, petreceri de familie sau petreceri corporate).

Daca nu ati cunoscut-o inca si vreti sa organizati o petrecere de neuitat, va recomand cu incredere sa o contactati : CRISTIANA DORIN https://www.facebook.com/cristiana.dorin

Astazi este o zi speciala in calendarul ortodox si in cel al traditiilor romanesti: Sanzienele. Dar tot astazi, artista isi serbeaza ziua de nastere. Asadar dorim sa ii uram un calduros LA MULTI ANI Cristianei Dorin si la cat mai multe petreceri, unde sa ne incante sufletele!

Ii multumesc si eu Cristianei pentru ca terapia florala Bach si videcarea reconectiva ne-au adus impreuna.

Cristiana Dorin: Vindecarea reconectivă și terapia florală mi-au schimbat viața (Trapeut Ileana Vladut)
Cuvinte cheie