Creşte-ţi șansele de a obține finanțarea prin experții StartUp Projects

Creşte-ţi șansele de a obține finanțarea prin experții StartUp Projects

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată azi, la ora 22:00, a avut-o ca invitată pe Andreea Szabo, consultant fonduri nerambursabile  STARTUP PROJECTS, agenție de consultanță cu peste 12 ani de experiență și numeroase proiecte câștigate pentru IMM-uri din peste 50 de domenii de activitate.

În emsiunea moderată de Ileana Vlăduț, invitata a vorbit despre cum poti aplica si cum iti poti creste sansele de reusita in obtinerea fondurilor nerambursabile, dar si in implementarea proiectului tau de business.

Programul StartUp 2022 este accesibil din 19 iulie 2022! Afla detaliile direct de la Andreea Szabo, expert consultant fonduri nerambursabile.

Expertii agentiei au o vasta experienta in accesarea fondurilor. Portofoliul impresionant de clienti de succes, profesionalismul, dar si propriile abilitati de antreprenor, o recomanda pe doamna Andreea Szabo ca pe un expert de top in domeniul consultantei (STARTUP PROJECTS).

Am aflat ce factori ne sustin si ce ne impiedica in acest demers al accesarii fondurilor.  Care este rolul consultantului si cum iti poti creste sansele de a obtine finantarea.

Dar, cum timpul emisiunii este limitat si nu ne-a permis sa abordam toate subiectele, va lasam pe dumneavoastra sa contactati direct expertii StartUp Projects, ca sa va ghideze spre oportunitatile de finantare accesibile in anul 2022.