Magia vietii informate: nu decide ca nu ai chef inainte sa te apuci …

Munca de „Arheologie personala” continua toata viata, pana ajungi la izvoarele APEI tale.

Cunoastem cu totii multe. In teorie. Practica insa ne da mai des de furca. Avem in prezent acces la informatii atat de multe si de diverse incat nu mai stim unde sa ne uitam mai intai. Nu mai stim cat de reale sau de corecte  sunt acestea. Asadar avem nevoie de discernamant, de experienta sau de persoane calificate, care sa ne ghideze unde sa ne uitam.

Daca ne-ai trimis deja desenul tau cu viziunea personala asupra Pamantului pe care ti-l doresti, inseamna ca participi si tu la concursul  „Desen Art terapie planetara pentru mediul inconjurator si reciclarea emotiilor negative”, lansat pe 22 aprilie, de „Focus to Green Eco Life” impreuna cu „Magia Apei Informate”, evenimente lunare sustinute de Aqua Carpatica.

Strabunicul Constantin Brancusi spunea ca „nu este greu sa faci lucruri, ci este greu sa te pui in starea de a le face”. As extinde aceeasi remarca si la  … A FI.  Nu este greu sa fii, ci este greu sa te pui in starea de a fi.

De ce? Pai, sa fii tu, autentic, ar trebui sa fie cel mai natural  si mai simplu lucru posibil. Insa, lucrurile se complica datorita convingerilor pe care ni le-am insusit ca fiind adevarate. Dar care, in realitate, pentru noi insine nu se simt a fi asa. Ne cream astfel diverse roluri pe care le jucam, ne punem masti, pana cand nu mai stim cine suntem cu adevarat. Uitam de noi  si ne este dificil doar sa fim.

Vestea buna este ca, oricat de mult te-ai indepartat de tine, nu poti uita complet cine esti cu adevarat.

Daca simti frica, furie sau tristete, ori indiferent ce alta combinatie de emotii neconfortabile, poti oricand sa te apuci de treaba si sa dai la o parte aceste straturi care te acopera. Aceste foi de ceapa, cum le zicem in terapia florala Bach, pot fi decojite treptat, in ritmul tau propriu.

Nu decide ca este greu sau ca nu ai chef … inainte sa te apuci de treaba!

Seteaza-ti intentia de a te regasi, de a fi tu. Si fa pasii pe care esti pregatit sa ii faci. Indiferent cat de mici sau de mari sunt ei. Si, cum in perioada pandemiei inca  #StamAcasa, apuca-te si deseneaza, citeste, danseaza, joaca-te sau fa orice altceva care iti aduce bucurie. Noi te vom anunta, pe data de 4 mai, daca te numeri printre castigatorii concursului de desene si iti vom da premiile oferite de Aqua Carpatica.

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”,  este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

(Ileana Vladut)

 

 

Cuvinte cheie