Dragoș Dima și Nicolae Frunză, favoriții turneului Inedit Open Tour de la Brașov

In Stiri On
- Updated

Favoritul numărul 1 al turneului Inedit Open Tour de la Brașov este Dragoș Dima, fiind urmat de Nicolae Frunză – nr. 2 și Kirill Kivatt Sev (Rusia) – nr. 3, informează Revista Sport Magazin.

La competiție concurează sportivi din țări, printre care, România, Elveția, Rusia, Ucraina, Austria, Suedia, Germania, Olanda, Serbia, Turcia, Slovacia, Macedonia, Bosnia-Herțegovia, Belgia și India.

Turneul Inedit Open Tour, care este dotat cu premii de 15.000 $ și face parte din calendarul competițional al ITF Pro Circuit, se dispută până la finalul acestei săptămâni, la Baza Sportivă Olimpia din Brașov.

Preocuparea pentru un stil de viaţă echilibrat şi pasiunea pentru o alimentaţie vegetariană corectă au stat la baza lansării primelor produse Inedit – bunătăți de soia de la Dr. Oetker. De atunci, ritmul de viaţă din ce în ce mai agitat şi viteza cu care trebuie să ne adaptăm, au impus treptat nevoia unei alimentaţii echilibrate, mai ales în rândul sportivilor. Astfel, produsele din soia şi cele vegetariene în general, au cunoscut, în scurt timp, un real succes de piaţă iar calităţile lor nutritive au devenit din ce în ce mai căutate şi apreciate de sportivi, în mod special de jucătorii de tenis. Produsele Inedit sunt preferatele sportivilor, fiind promovate în mod special la turneele de tenis, o disciplină sportivă care a devenit fenomen social. Astfel, La Tenis Club Curtea de Argeș au avut loc două turnee ITF feminine Inedit Open Tour, iar acum Brașovul găzduiește o competiție similiară internațională destinată bărbaților.

Pe site-ul turneului – https://ineditopentour.ro, cât și în social media – pagina https://www.facebook.com/TennisStarsOne/, se află știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Partenerul oficial Inedit Open Tour de la Brașov este Dr. Oetker România – Inedit bunătăți din soia, iar organizatorii turneului sunt CS Dinamo Brașov si Federația Română de Tenis.

Sponsorii ediției 2019 sunt: Dr. Oetker, Selgros, Mobexpert, Ropharma și Consiliul Județean Brașov. Parteneri media sunt: Insport.ro, Brasovtv.com, Newsbv.ro,Tvgroup iubim Brasovul și Brasov metropolitan. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

You may also read!

REȚETA ZILEI de 20 Septembrie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Body Mind Spirit Expo XXVI. Ediția de toamnă a festivalului tău de suflet

Body Mind Spirit Expo te așteaptă  în perioada 4- 6 octombrie la Sala Palatului din București. Ediția cu numărul XXVI

Read More...

Film și interviuri Inedit Open Tour Brașov

David Ionel Nicholas a câștigat turneul Inedit Open Tour, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 7-5,

Read More...

Mobile Sliding Menu