Evenimente la Noaptea Muzeelor 2019 @ București, 18 mai


Anul acesta, evenimentele Ziua Internaţională a Muzeelor şi Noaptea Muzeelor coincid.

Weekendul 18-19 mai vine cu vreme capricioasă. Ne vom bucura totuși de câteva ore binemeritate de soare și ieșiri la aer curat în parcurile din București.

Peste 150 de spații ale unor muzee și entități culturale publice și private din București și din țară vor fi deschise în noaptea de 18 mai la Noaptea Muzeelor. Expoziții, intervenții și experimente artistice, proiecții, dans, piese de teatru și concerte își așteaptă vizitatorii în cea mai importantă seară a muzeelor din Europa. Vă dorim un weekend plăcut!

Iată câteva dintre muzeele din Capitală care și-au anunțat participarea la eveniment: Muzeul Național al Țăranului, Muzeul Național de Istorie Naturală ,,Grigore Antipa”, Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Național de Geologie, Muzeul ,,George Enescu”, Muzeul Municipiului București, Muzeul Băncii Naționale a României, Muzeul Național al Aviației Române, Muzeul Național al Pompierilor, Muzeul de Artă ,,Vasile Grigore”, Muzeul Național Cotroceni, Muzeul Căilor Ferate Române, Muzeul Național de Artă Contemporană, Muzeul de Artă Veche Apuseană ,,Dumitru Furnică Minovici”, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, Muzeul Național al Literaturii Române, Muzeul Universității de Arhitectură și Urbanism ,,Ion Mincu”, Muzeul Universității Politehnica.

Vezi lista și harta locațiilor participante.

Cuvinte cheie