Fotografia ta cu APA de 8 iunie #ZiuaOceanelor si #ApeCurateAsumate

#ZiuaOceanelor  –  Pe 8 iunie, de Ziua Mondială a Oceanelor, vrem să te imprietenesti si mai mult cu APA, sub toate formele ei. In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne dorim ca si tu să cunosti cat mai bine apa si să contribui la pastrarea curateniei ei.

Obiectivul principal al acestei zile este de a conștientiza importanța apei și a oceanelor. Modul în care acestea afectează încălzirea globală, economia lumii și sănătatea umană.

Anual se organizează evenimente pentru a încuraja oamenii să facă mici schimbări care ar putea salva apele. Ai si tu ocazia sa faci o promisiune, mai mica sau mai mare, pentru a ajuta.

Cum o poti face?

Incarca pe grupul Tot ceea ce este o fotografie in care sa apara elementul APA*, apoi eticheteza #ZiuaOceanelor si #ApeCurateAsumate.

*APA din fotografie poate fi: un lac, un rau, marea, un izvor, ploaia, apa potabila, gheata, norii etc. Fi inventiv si surprinde apa din viata ta, sub orice forma a ei!

Fiind constient si prezent, avand incredere si o intentie clara, sunt suficiente pentru a incepe impreuna acest proces de asumare a unor ape curate!

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro)

Blogul proiectului :  https://apecurateasumate.wordpress.com/

 

Pe întreaga planetă, apa se găsește continuu în mișcare și transformare. Fie ea lichida, gazoasa sau solida, apa este un element vital pentru oamenii, animalele si plantele de pe intreaga planeta.

Oceanele – vastele întinderi de apă ale Terrei sunt o sursă de oxigen pentru populaţia planetei, sursa de hrană şi alte elemente vitale.