Iași – viitorul centru economic din zona Moldovei!

În județul Iași se dezvoltă un proiect menit să genereze noi afaceri și să creeze locuri de muncă prin intermediul celor care vor să devină antreprenori.

STARTUP YOURSELF este un proiect cofinanțat de Uniunea Europeană care își propune să sprijine persoanele fizice din Iași, să își deschidă o afacere în mediul urban, prin acordarea atât de sprijin financiar, cât și de formare profesională în domeniul antreprenoriatului, activități de mentorat și stagii de practică.

Cei care îndeplinesc cerințele de eligibilitate, pot primi până la 33.000 euro să își dezvolte propria afacere!

Nu are importanță dacă în acest moment ești angajat, șomer sau persoană inactivă pe piața muncii. În cadrul proiectului nu sunt restricții de acces la înscriere! Vor fi încurajate și punctate suplimentar planurile de afaceri propuse de femei și de persoane cu dizabilități!

Sprijinul oferit viitorilor antreprenori îl constă și în consultanță în domeniul resurselor umane, marketingului și vânzărilor, management, promovare și vizibilitate, networking.

Verifică condițiile de eligiblitate și înscrie-te!

  • Pot participa persoane fizice care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban în scopul creării de noi locuri de muncă.
  • Vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani. Nu pot face parte din grupul țintă tinerii NEETs (care nu urmează nicio formă de învățământ și nici nu au un loc de muncă) cu vârsta între 16 și 24 de ani.
  • Statut pe piața muncii: șomeri, persoane inactive (de ex. studenți, persoane casnice), persoane care au un loc de muncă și persoane care desfășoară o activitate independentă (persoane fizice autorizate, titulari ai întreprinderilor individuale și membrii întreprinderilor familiale).

Proiectul  Startup Yourself vă poate ajuta mult și în zona de business development, în condițiile în care în portofoliul de clienți sau în network-ul partenerilor din consorțiu puteți găsi viitori clienți pentru afacerea voastră. Cu cât acești clienți sunt mai mari sau mai relevanți pentru domeniul vostru de activitate, cu atât mai bune sunt șansele voastre de reușită și de creștere rapidă.

Fiecare afacere, indiferent că este la început sau nu, are nevoie de o paletă largă de servicii: management, marketing / vânzări, financiar, juridic, resurse umane, posibil și design, cercetare-dezvoltare, testare. O mare parte din acestea, sunt oferite de consultanții din proiectul Startup Yourself!

 

Pentru a afla ultimile noutăți intră pe: https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/

Accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Sau click aici și înscrie-te în program!

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.