Iți dorești să fii antreprenor? Dacă ai domiciliu în județul Botoșani acum este șansa ta!

Iți dorești să fii antreprenor? Dacă ai domiciliu în județul Botoșani acum este șansa ta!

Mulți dintre noi visăm la propria afacere, un business care să ne ducă spre succes. Astăzi avem din ce în ce mai multe oportunități să facem acest lucru. Fie optăm pentru un credit, fie ne înscriem într-un program de startup.

Înscrierea într-un program de startup este cu siguranță biletul câștigător pentru beneficiile pe care le are. Finanțare nerambursabilă, suport în planificarea pas cu pas a procedurii de aplicare și de implementare a proiectului, consultanță pentru planul de afaceri, cursuri, practică, sfaturi și recomandări.

Un astfel de proiect este STARTUP YOURSELF, un proiect cofinanțat de Uniunea Europeană care își propune să sprijine persoanele fizice din Regiunea de Nord-Est să își deschidă o afacere în mediul urban, prin acordarea atât de sprijin financiar, cât și de formare profesională în domeniul antreprenoriatului, activități de mentorat și stagii de practică.

Programul oferă persoanelor care au domiciliu în Botoșani și vor să înfințeze o afacere în mediul urban o finanțare nerambursabilă de 33.000 Euro. Condițiile de eligibilitate sunt standard: vârstă peste 18 ani, nivel de studiu minim 10 clase și persoana să nu aiba calitatea de asociat majoritar sau administrator în structura altor întreprinderi la data semnării contractului de subvenție.

Înscrie-te acum și fă primii pași pentru afacerea ta!

Startup Yourself este un proiect  care are ca obiectic încurajarea antreprenoriatului și a ocupării pe cont propriu prin susținerea înființării a 48 de de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbana în Regiunea Nord- Est, ca urmare a derulării unor măsuri de formare antreprenorială pentru mínimum 400 de persoane, și crearea a mínimum 96 de locuri de muncă.

Botoșaniul este eligibil! Daca îți dorești să îți deschizi o afacere, să urmez un curs de antreprenoriat, acum este momentul!

Poti verifica condițiile de eligibilitate pe https://afacerinordest.com iar în cazul în care corespunzi atunci poți completa formularul de înscriere în proiect aici.

Pe tot parcursul călătoriei antreprenoriale, ai șansa să fii îndrumat de experți și consultanți care să îți ofere cele mai bune sfaturi.

Urmărește pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți:  https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/ sau accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Înscrierile în cadrul programului pot fi făcute accesând acest link: Click aici!

https://afacerinordest.com/

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Cuvinte cheie