Îți place să îți surprinzi soțul cât mai des? Iată ce adoră bărbații în secret

O relație de durată este clădită pe încredere, înțelegere, comunicare și, nu în ultimul rând, iubire. Toate aceste patru aspecte sunt complet necesare în viața de cuplu, mai ales când amândoi vă doriți o căsnicie fericită. Chiar dacă există comunicare, de cele mai multe ori bărbatul de lângă tine nu îți spune ce îl atrage cu adevărat la tine sau cum i-ar plăcea să îl surprinzi, ci așteaptă gesturi din partea ta.

 

Dacă ești o persoană spontană, dar cu toate astea, ai rămas în pană de idei, acest articol îți va prezenta câteva caracteristici care îl atrag pe un bărbat la o femeie, iar tu poți alege din ele ce să pui în aplicare.

 

Iată cum le place bărbaților să fie surprinși

  • Ieși din zona ta de confort

 

Probabil există numeroase lucruri pe care ai refuzat să le faci pentru că ți-a fost teamă ori nu te simțeai destul de pregătită. Fie că este vorba despre un zbor cu parapanta, fie că este vorba de relațiile sexuale, zona de confort trebuie depășită pentru a te cunoaște mai bine și mai ales pentru a-ți ști limitele. Bărbații găsesc interesante și atrăgătoare femeile îndrăznețe și pline de curaj.

  • Surprinde-l în pat 

 

Fii îndrăzneață, soțul tău va iubi acest lucru la tine! Alege un corset din dantelă sexy, pune câteva lumânări în dormitor și deschide o sticlă de șampanie. Bucurați-vă împreună de momente speciale cunoscute doar de voi!

 

  • Gătește-i mâncarea preferată dacă a avut o zi grea

Oricui i se poate întâmpla să aibă o stare mai puțin bună după o zi încărcată și grea la job. Tocmai pentru a-l ajuta să se destindă, gătește mâncarea lui preferată și așteaptă-l cu două pahare de vin la o cină romantică în doi. Cu siguranță va rămâne plăcut surprins de gestul pe care ai ales să îl faci pentru el, știind că a avut o zi proastă.

  • Ia inițiativa în orice!

Bărbaților le place să vadă că poți decide pe cont propriu și mai ales că îți exprimi părerea. Indiferent dacă este vorba despre o vacanță sau o aventură în care urmează să plecați, caută în detaliu ceea ce îți dorești și ia inițiativă! Ține cont și de dorințele lui, dar încearcă să vii cu idei mereu interesante care să vă implice pe amandoi. Făcând astfel de lucruri din inițiativa ta, cu siguranță nu se va pune problema monotoniei. Același lucru este valabil și în pat. Dacă ai libidoul crescut, nu ezita să îți satisfaci apetitul sexual!

 

    Acum că ai aflat cum poți să îți surprinzi iubitul sau soțul, dar și ce lucruri găsesc bărbații atrăgătoare la femei, ține cont de cele prezentate în acest articol dacă îți dorești o relație cât mai intensă și de durată.

Încearcă să îți surprinzi partenerul de viață ori de câte ori ai ocazia, pentru a te asigura că este fericit alături de tine, dar și că veți rămâne împreună cât mai mult timp!

 

Sursa foto: shutterstock.com