Renovarea și amenajarea camerei unui școlar. Reduceri Back to School în magazinele Mathaus

Decorarea și amenajarea camerei unui școlar ar putea costa părinții care se pregătesc pentru începerea școlii între 3000 și 4000 de lei. In funcție de complexitatea proiectului de reamenajareestimează specialiștii Mathaus.

Potrivit statisticilor făcute de retailer-ul de materiale pentru construcții, cele mai vândute produse de renovare pentru persoanele fizice în această perioadă sunt cele destinate renovării și amenajării spațiilor interioare destinate copiilor pentru odihnă și învățare.

Optimizarea bugetelor a devenit o prioritate pentru majoritatea familiilor, de aceea retailerul de materiale pentru construcții a lansat campania “Back To School” prin includerea în lista de reduceri a peste 2700 de produse dedicate casei și construcțiilor.

 

În luna septembrie 2022, peste 2 milioane de preșcolari și elevi din școlile primare și gimnaziu vor începe un nou an de studiu. Pe lângă cumpărăturile tradiționale, mulți părinți trebuie să creeze un mediu potrivit pentru învățare, punând pe lista de priorități o reamenajare completă a camerei școlarului.

Conform unei statistici făcute de Mathaus, pentru o reamenajare completă, o familie va trebui să aloce un buget de 4000 de lei, iar pentru o schimbare a decorului, vor cheltui aproximativ 3000 de lei.