(VIDEO) Delegația jurnaliștilor va face o vizită la Distileria Alexandrion și va juca o partidă demonstrativă de fotbal

In TV Totceeaceeste On
- Updated

Delegația jurnaliștilor, campioană olimpică și mondială en-titre, va efectua mâine o vizită la Distileria Alexandrion din Pleașa.

Apoi, ziariștii tricolori vor juca o partidă demonstrativă de fotbal cu o selecționată alcătuită din reprezentanți din cadrul Alexandrion Group și ai hotelului „New Montana” din Sinaia.


A devenit deja o tradiție pentru delegația jurnaliștilor tricolori să efectueze cantonamentul la hotelul New Montana din Sinaia în vederea pregătirii noului sezon competițional.

Care va debuta la Chișinău, în perioada 12-14 aprilie, unde se desfășoară tradiționalul turneu consacrat memoriei jurnalistului sportiv Boris Harcenco în cadrul Olimpiadei APSM .

Delegația României este sponsorizată de Superbet, Alexandrion Group și Aqua Carpatica, iar noul sponsor tehnic al jurnaliștilor tricolori este Kipa (kipa.ro)

(Foto: iunie 2014, Vadu lui Vodă – Republica Modova. Premierea pentru locul 3 ocupat de jurnaliștii tricolori a fost efectuată de către Ministrul Sporturilor din Modova, Octavian Bodișteanu și președintele Asociației Presei Sportive din Moldova, Eduard Ciobanu)

Ultimul turneu efectuat de jurnaliștii tricolori în Republica Modova a fost în 2014, la Cupa Europei, unde au cucerit medaliile de bronz.

(imagini de la acțiunea din 2017 a delegației jurnaliștilor de la Distileriile Alexandrion și meci de fotbal)

You may also read!

REȚETA ZILEI de 19 Iunie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

De la JuJutsu la Fitness si inapoi

Primul contact cu lumea artelor martiale l-am avut la varsta de 12 ani atunci cand parintii m-au inscris la

Read More...

Om Tare Tuttare Ture Soha – cea mai frumoasa mantra din lume. Te elibereaza de stres, anxietate si ganduri negative!

Aceasta mantra este cunoscuta in lumea intreaga si te ajuta sa experimentezi pacea si dragostea in forma ei deplina.

Read More...

Mobile Sliding Menu