Alegeri Potrivite, disciplina, compasiune si motivatie de campion cu Alina Dumitru

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, a avut-o ca invitată specială pe campioana olimpică la judo Alina Dumitru și pe fiul ei, Ianis Sămărghițan Dumitru.

Alina este multiplă campioană europeană la judo, medaliată cu bronz la campionatele mondiale, iar la ediția din 2008 a Jocurilor Olimpice a devenit prima campioană olimpică din istoria judoului românesc.

Impreuna cu moderatorul emisiunii, Romeo Chiriac, campioana ne-a vorbit despre șansele românilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an, cat si despre industria sportului și Turneul Internațional „Alina Dumitru”.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Tema universala este cea a controlului, care vine insotit de aroganta. Aroganta noastra de a crede ca putem influenta adevarul prin puterea mintii. Realitatea este ca, un mental cu discernamant se construieste, dand la o parte conditionarile care altereaza perceptia personala asupra situatiilor si experientelor pe care le traim. Putem observa cu detasare ceea ce traim si simtim, astfel incat sa privim viata in mod obiectiv. Inteligenta cognitiva, mintea este duala si ne poate pune piedici atunci cand incercam sa deslusim adevarul.

Venus, astrul iubirii si compasiunii, ne va insoti din acest weekend. Ne va ajuta sa avem mai multa compasiune fata de noi insine, sa fim mai ingaduitori, atunci cand avem tendinta sa ne comparam cu ceilalti.

Amintiti-va ca suntem unici, fiecare dintre noi si ca o comparatie ne ajuta si ne motiveaza,  daca este facuta in mod constructiv si realist. Tot ceea ce am experimentat ne-a facut cine suntem astazi.

Acceptati-va si aveti compasiune fata de voi insiva, deoarece in fiecare moment ati facut alegerile potrivite!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!