5 Reguli simple de FERICIRE de la o femeie în vârstă de 92 de ani!

5 Reguli simple de FERICIRE de la o femeie în vârstă de 92 de ani!

Până la opt dimineața, doamna în vârstă de 92 de ani este deja complet îmbrăcată, coafată perfect, iar machiajul aplicat cu gust, chiar dacă nu vede bine. Femeia este gata să se mute la azilul de bătrâni.

Soțul ei a decedat recent și ea nu are de ales. În ciuda orelor lungi de așteptare, ea doar a zâmbit dulce când i s-a spus că camera ei este gata.

În drum spre lift, i-a fost descrisă camera ei micuță, inclusiv cum arată perdelele de la ferestre. „O, îmi vor fi pe plac!” a răspuns femeia cu entuziasmul unui dopil de 8 ani, care tocmai a primit un cățeluș drept cadou.

„Mrs. Jones, va fi mai bine dacă veți vedea totul singură… Așteptați puțin.”

„Nu are nicio importanță, – a răspuns ea. – Fericirea este ceea ce decizi în avans. Dacă îmi va fi pe plac noua mea casă sau nu, asta nu depinde de modul în care este aranjat mobilierul, ci de modul cum îmi funcționează mintea. Eu am decis deja că voi iubi această cameră. Iau astfel de decizii în fiecare dimineață, imediat după ce mă trezesc. Am de făcut o alegere: pot petrece întreaga zi în pat, amintindu-mi de bolile mele și părțile corpului care nu mă mai ascultă sau pot să mă dau jos din pat, trăind bucuria și recunoștința pentru această zi. Eu percep fiecare zi ca pe un adevărat cadou și, cât încă mai sunt în viață, mă concentrez în întregime pe ziua curentă și pe acele amintiri plăcute, pe care le-am păstrat.”

Apoi, femeia a adăugat: „Bătrânețea este ca un cont bancar: retragi banii, pe care i-ai depus de-a lungul vieții. Prin urmare, vă sfătuiesc să puneți cât mai multe momente de fericire pe contul vostru bancar. Eu încă mai continui să aduc contribuții.”

După care, femeia mi-a povestit despre cele 5 reguli simple ale unui om fericit:

Eliberează-ți inima de răutate. 

Eliberează-ți mintea de griji. 

Încearcă să trăiești cât poți de simplu.

Încearcă să oferi cât poți de mult. 

Nu avea așteptări prea mari. 

Cuvinte cheie